Bloggerița însărcinată care a scăpat din bombardamentul asupra maternităţii din Mariupol a născut o fetiţă (FOTO)

Mariana Vishegirskaya, o femeie însărcinată care a scăpat din bombardamentul asupra unei maternităţi din Mariupol, a născut o fetiţă, relatează BBC.

Imaginea Marianei Vishegirskaya, cu faţa însângerată în timp ce cobora printre dărâmături treptele maternităţii, a făcut înconjurul lumii, după atacul soldat cu moartea a trei persoane.

Ea a născut a doua zi, a declarat nepoata ei din Turcia presei locale, iar ambasadorul Ucrainei la ONU a declarat că fetiţa a primit numele de Veronika.

Potrivit BBC, Mariana a devenit subiectul unei campanii de dezinformare a Rusiei după bombardament.

Ambasada Rusiei în Marea Britanie a postat pe Twitter o teorie a conspiraţiei conform căreia Mariana ar fi o actriţă, iar imaginile cu consecinţele atacului ar fi fost fabricate.

La ONU, ambasadorul Ucrainei, Serghei Kisliţia, le-a transmis celor prezenţi o „veste foarte bună” şi le-a arătat p fotografie cu Vishegirskaya.

„Miss Mariana, femeia însărcinată a născut o fetiţă sănătoasă aseară. Numele ei este Veronika. Aici este cu tatăl ei. Nu contează ce minciuni spun ruşii despre ea, familia ei şi despre incident”, a afirmat ambasadorul, potrivit BBC.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Petrecere PORNO de 8 Martie în cel mai luxos club din...

Mai multe doamne și domnișoare din lumea politică și din lumea de business a Bucureștiului au petrecut într-un club luxos alături de un bărbat...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...