Bloomberg: Chinezii cred că au detectat semnale de la o civilizație extraterestră!

Oamenii de știință din China au anunțat că Sky Eye, radiotelescopul gigant din regiunea Guizhou, a înregistrat o serie de semnale care ar putea proveni de la o civilizație extraterestră.

Descoperirea a fost anunțată în publicația Science and Technology Daily, dar articolul a fost șters la scurt timp, notează Bloomberg.

Articolul publicat de platforma științifică din China cita o declarație făcută de Zhang Tonjie, șef al echipei de căutare a evidențelor existenței unei civilizații extraterestre din care fac parte experți de la Universitatea din Beijing, Observatorul Astronomic Național al Academiei Chineze de Științe și Universitatea din California, Berkeley.

Nu este clar motivul

Zhang Tonjie a declarat că Sky Eye – cel mai mare radiotelescop din lume – a detectat o serie de semnale electromagnetice din spectrul de bandă îngustă total diferite de cele înregistrate anterior pe care echipa pe care o conduce le investighează în continuare.

Nu este clar motivul pentru care a fost retras articolul publicat pe site-ul Science and Technology Daily– publicația oficială a ministerului chinez al Științei și Tehnologiei – atât timp cât informația -a răspândit rapid pe rețelele de socializare din China și a fost preluată chiar și de alte publicații afiliate regimului de la Beijing.

În cele din urmă, a depășit limitele internetului chinezesc și a ajuns pe site-urile din întreaga lume.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Ultimele articole