Boală misterioasă în Nigeria

Peste 30 de fete de la Colegiul de fete de stat din Sokoto au fost spitalizate, în urma unei boli căreia nu i se știe proveniența, deocamdată. Aceasta a declarat directorul de Sănătate publică din statul nigerian Sokoto, Ahmed Abdulrahman.

Inițial, oficialii din domeniul sănătății au crezut că studenții au suferit de meningită, dar o parte a anchetei în curs a ministerului a ajuns să excludă acest lucru, potrivit TVC News din Nigeria.

Între timp, cele 30 de persoane au fost externate în urma tratamentului, iar Ministerul Sănătății analizează încă probele pentru a afla despre ce boală este vorba şi de unde provine.

Dar, din păcate, așa cum a declarat Abdulrahman pentru TVC News, focarul nu a fost raportat imediat ce a început, iar una dintre fete a murit din cauza misterioasei boli înainte de a ajunge la spital.

În viitor, guvernul statului nigerian intenționează să păstreze zece medici la Colegiul de fete de stat din Sokoto pentru a monitoriza atent boala și pentru a trata rapid orice cazuri noi, dacă apar.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

Scrisoarea amantei lui Ludovic Orban. Iubita lui Orban dă detalii șocante...

Ludovic Orban a avut o amantă mult mai tânără decât el, pe vremea când era premier. Tânăra, Cristina Todoran, supărată, probabil, de faptul că...