Boală misterioasă în Nigeria

Peste 30 de fete de la Colegiul de fete de stat din Sokoto au fost spitalizate, în urma unei boli căreia nu i se știe proveniența, deocamdată. Aceasta a declarat directorul de Sănătate publică din statul nigerian Sokoto, Ahmed Abdulrahman.

Inițial, oficialii din domeniul sănătății au crezut că studenții au suferit de meningită, dar o parte a anchetei în curs a ministerului a ajuns să excludă acest lucru, potrivit TVC News din Nigeria.

Între timp, cele 30 de persoane au fost externate în urma tratamentului, iar Ministerul Sănătății analizează încă probele pentru a afla despre ce boală este vorba şi de unde provine.

Dar, din păcate, așa cum a declarat Abdulrahman pentru TVC News, focarul nu a fost raportat imediat ce a început, iar una dintre fete a murit din cauza misterioasei boli înainte de a ajunge la spital.

În viitor, guvernul statului nigerian intenționează să păstreze zece medici la Colegiul de fete de stat din Sokoto pentru a monitoriza atent boala și pentru a trata rapid orice cazuri noi, dacă apar.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...

Viață de nabab. 9.200 de euro, remunerația lunară a sindicalistului Anton...

Unul dintre cei mai vocali lideri de sindicat din învățământ, Anton Hadăr, abonat la emisiunile TV unde își dă cu părerea despre totul și...