Bogații își trimit copiii să învețe engleză în tabere la New York sau Miami

  Dacă oamenii de rând nu își permit să plătească nici măcar meditații pentru copiii lor, bogații își trimit odraslele să învețe engleza, în tabere de multe mii de euro la Londra, New York sau Miami. Costurile sunt exorbitante.

Cât costă o tabără la New York

Românii de rând trăiesc una dintre cele mai dificile perioade din punct de vedere financiar. Scumpirile și costurile ridicate ale facturilor i-au adus pe mulți la sapă de lemn. Cu toate acestea, iarna nu și-a intrat încă în drepturi. Astfel, cel mai probabil costurile facturilor vor fi și mai piperate în următoarele luni, spre groaza acestora.

Totuși, parcă făcând parte dintr-o altă lume, bogații privesc cu totul diferit prezentul. Mulți dintre aceștia își permit vacanțe exclusiviste, mașini și case de mulți metri pătrați. Ultima găselniță din lumea bună întrece însă orice imaginație.

Bogații își încurajează copii să meargă în tabere pe perioada sărbătorilor de iarnă… nu oriunde ci peste Ocean!

Aceștia sfidează criza din plin și sunt dispuși să plătească bani grei în acest sens.

Astfel, cei mici au șansa să intre în astfel de programe în care să aibă acces la „studiu de lux” al limbii engleze.

Tabără internațională la New York de sărbători

O asemenea tabără organizată pe perioada Crăciunului și Revelionului pa New York se ridică la suma de 4315 euro pentru un copil. Sunt acceptați în acest sens adolescenții de peste 13 ani care îndrăgesc limba engleză. Copii au parte de un adevărat schimb de experiență cu elevii din America. Pentru suma respectivă, fiecare copil se poate bucura de condiții premium de cazare și studiu, excursii și masă.  De altfel, beneficiază de asistență pe întreg parcursul șederii.

O asemenea tabără durează două săptămâni.

Tabăra internațională la Miami

Cu siguranță mulți români nici nu visează să pășească vreodată pe tărâmul tuturor posibilităților, America. Copii bogaților din țara noastră pot călători la Miami vara viitoare pentru a studia limba engleză. Totul în cadrul unei tabere cu program intensiv de studiu.  Organizatorii promit un cadrul ideal de învățare „pe plajele din Florida”. De altfel, copiii primesc certificate de absolvire a cursului de limba engleză în America.

Bogații își trimit copiii în astfel de tabere contra unor sume substanțiale. În schimbul sumei de 3670 de dolari, participanții sunt cazați în hoteluri de stele și au parte de activități diverse. Excursii la NASA, Kennedy Center, Miami Tour & Bayside. De altfel, seară de seară, copii se pot bucura de piscină, cinema, etc. De asemenea , o tabără de acest gen durează în medie 2 săptămâni.

Tabere de vacanță la Londra, de la 2250 lire

Părinții care își permit și doresc o astfel de experiență pentru copiii lor, pot alege o variantă în acest sens, mai aproape de România. Anglia este recunoscută pentru universitățile și școlile de prestigiu. Astfel, pe perioada verii, copii și adolescenți din întreaga lume pot poposi aici în tabere ca un schimb de experiență. Acestea sunt organizate pe categorii de vârste și pornesc de la 2250 de lire.

Astfel, pentru această sumă, elevii  au șansa de a afla dacă se potrivesc sistemului britanic de studiu. Tot cu această ocazie se pot decide dacă doresc în viitor să urmeze o universitate aici.

De exemplu, renumitul colegiu Bishop Stordford din Londra oferă o varietate de activități celor care ajung aici în tabără. Cursuri de artă, teatru, sporturi sau limba engleză intensiv sunt cele dintre care doritorii pot alege atunci când ajung în campus.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...

Rezultatul anchetei: UMB-ul a săpat un drum la jumătate de metru...

Rezultatele primei etape a anchetei desfășurate în urma tragicului incident de miercuri spre joi, în care patru persoane au murit și alte cinci au...