Bogdan Aurescu a fost promovat și susținut de PSD ca să ajungă deputat

Ministrul Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu, este disperat după funcții, fapt pentru care tot timpul pozează în diplomatul care nu face politică.

Însă, ceea ce s-a uitat prea repede este faptul că diplomatul liberal Bogdan Aurescu de azi, cel care fuma trabuc în plină stare de urgență la cheful de la Guvern de ziua lui Orban, este creația unor lideri PSD fiind promovat asiduu de „ciuma roșie”.

Cel care l-a împins în față a fost Adrian Năstase și o o dovadă de servilism față de fostul premier este că Aurescu când era ministrul de Externe în cabinetul Cioloș, îl invita, în 2015, pe coordonatorul lui de doctorat, delincventul ex-nomenclaturist comunist Adrian Năstase, „să participe la Consiliul Consultativ al ministerului”, deşi, conform condamnării sale, fostul premier nu poate să fie ales în funcţii publice.

De asemenea, s-a uitat că în guvernarea Ponta, Aurescu a fost din iunie 2012 până pe 24 noiembrie 2014, secretar de stat pentru afaceri strategice, iar primul mandat de ministru de Externe l-a avut în guvernarea PSD între 24 noiembrie 2014 și 17 noiembrie 2015.

Dar, ceea ce s-a uitat, dar nici Aurescu nu și-a trecut în CV este faptul că la alegerile parlamentare din 2008, el a candidat pe lista PSD Dâmbovița pentru Camera Deputaților, dar fiind pe locul 5, n-a prins mandatul de deputat PSD.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Ultimele articole