Bombă: Halep divorțează! Îndrăgostită de antrenorul ei, Patrick Mouratoglou?

Simona Halep și Toni Iuruc au decis de comun acord să divorțeze, potrivit ProSport, care citează mai multe surse. Se întâmplă la mai puțin de un an de când cei doi s-au căsătorit civil.

Aceleași surse afimă că Halep și Iuruc vor parafa separarea la notariat, cel mai probabil joi. Potrivit diverselor surse media, Simona Halep s-ar fi îndrăgostit de noul ei antrenor, Patrick Mouratoglou, și acesta ar fi motivul divorțului. „Totul este Mouratoglou acum. Echipa, sută la sută. Tot ce e în jurul meu este despre academia lui și despre el. Am făcut această schimbare pentru că așa am simțit.

Am crezut că o să o termin cu tenisul la 30 de ani dar acum am început ceva nou și drăguț. Totul e complet nou și mă bucur de asta. Am avut încredere în el din prima secundă. Chiar dacă până în aprilie, când am mers la academia lui, nu îl cunoașteam”, declara Simona la începutul lunii august.

O vacanță în Grecia n-a rezolvat nimic

În ceea ce privește strict divorțul, ProSport mai notează că Halep și Iuruc nu vor avea nimic de împărțit, căci au stabilit încă de la început că, în cazul unei rupturi, fiecare să plece așa cum au intrat în relație.

Motivul pe care Halep și Iuruc l-ar fi invocat în fața apropiaților este distanța foarte mare dintre ei, cauzată de cariera sportivei.

Părinții sportivei ar fi insistat ca ei să-și mai dea o șansă, motiv pentru care au și plecat vara aceasta în vacanță în Grecia. Dar totul a fost zadarnic. Pe 13 noiembrie, trebuia să aibă loc cununia religioasă și nunta lor. Nunta ar fi trebuit să aibă loc la Cazinoul din Sinaia și ar fi fost trimise deja invitații pentru 300 de persoane, mai scrie ProSport.

Iuruc n-are noroc

Sursa citată amintește că Toni Iuruc a mai fost căsătorit de două ori. Aventura cu prima soție, Arina, fost fotomodel, s-a încheiat foarte repede. Cei doi au împreună un copil.

De cea de-a doua nevastă, Liana, s-a despărțit cu mai puțin de un an înainte de a o cunoaște pe Halep.

Afaceristul ar fi descoperit după zece luni că soția avea o altă relație pe care o ținea secretă. Atunci, Liana era însărcinată în cinci luni, însă Iuruc nu a fost sigur că e copilul lui, motiv pentru care nu l-a recunoscut.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole