Bianca Drăgușanu s-a despărțit de Gabi Bădălău

Vedeta de televiziune, Bianca Drăgușanu, trece printr-o perioadă mai puțin fastă, fiind surprinsă, în ultimul timp, de mai multe ori de paparazzi PUTEREA în ipostaze mai puțin obișnuite. Bianca Drăgușanu s-a despărțit de Gabi Bădălău.

În ultima perioadă, Bianca Drăgușanu a apărut singură în spațiul public, fără iubitul ei Gabi Bădălău, ceea ce a lăsat loc la o mulțime de speculații. Ca atare, paparazzi PUTEREA au fost pe urmele Biancăi Drăgușanu și a lui Gabi Bădălău. Și surprize, surprize!

Gabi Bădălău de negăsit, Bianca Drăgușanu tot mai singură

Gabi Bădălău nu a fost văzut prin locurile unde cei doi le frecventau împreună, chiar dacă una dintre mașinile sale a staționat mult timp în parcarea unei săli de fitness din zona de nord a Capitalei. În schimb, Bianca Drăgușanu a fost surprinsă de paparazzi PUTEREA tot timpul singură, atât la sala de fitness, la shopping și chiar în localurile de fițe ale Bucureștiului.

O dovadă în acest sens este și faptul că Bianca Drăgușanu a petrecut cu o noapte înainte într-un club de fițe din Herăstrău, fără Gabi Bădălău, doar cu câteva prietene. Practic, această ieșire a alimentat faptul că cei doi s-au despărțit.

Bianca Drăgușanu: „M-am despărțit de Gabi Bădălău”

Contactată telefonic sâmbătă dimineață, Bianca Drăgușanu a confirmat în exclusivitate pentru Puterea.ro că s-a despărțit de fiul baronului de Giurgiu Niculae Bădălău. 

„Da, m-am despărțit de Gabi Bădălău. Gabi este deja fostul meu iubit. Nu vreau să comentez mai mult acum!”, a declarat Bianca Drăgușanu pentru PUTEREA.

Astfel, după mai bine de trei ani de iubire, Bianca Drăgușanu s-a depărțit de Gabi Bădălău.

Bianca Drăgușanu s-a despărțit de Gabi Bădălău

Bianca Drăgușanu s-a despărțit de Gabi Bădălău

Ei bine, se pare că relația de dragoste dintre cei doi a ajuns la sfârșit. Blondina a fost cea care a confirmat despărțirea, menționând că Bădălău este deja fostul ei iubit, fără a oferi prea multe detalii despre motivele care au condus la ruptura dintre ei. Cu doar câteva zile în urmă, Bianca discuta despre căsătorie, dar acum anunță separarea de milionar:

Bianca Drăgușanu s-a despărțit de Gabi Bădălău

„Nu am spus că nu mi-aș mai dori să mă căsătoresc. Am spus că, dacă m-aș mai căsători o dată, acel bărbat ar trebui să schimbe fundamental totul în viața mea. Îmi doresc să mă căsătoresc, dar dacă acest lucru se va întâmpla, probabil va fi într-un context complet diferit.

S-ar putea să fie în altă țară, într-un grup mai restrâns, unde să fie prezenți doar membrii familiei… Cu toate acestea, momentan, lumea mă întreabă prea mult despre acest subiect”, a explicat Bianca Drăgușanu.

Bianca Drăgușanu este foarte activă pe mediile de socializare, unde postează frecvent și își împărtășește activitățile cu urmăritorii săi. Vedeta are o bază mare de fani online.

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...

Un membru CA la societățile Primăriei Galați câștigă anual până la...

Dezbaterile coaliției guvernamentale pe tema reducerii cheltuielilor din sectorul bugetar readuc în actualitate faptul că aceleași partide, PSD și PNL, au dat undă verde...