Bombardierul cu Mercedes din intersecție de la Șincai, amenințări foarte grave pe Instagram (VIDEO)

Şoferul cu Mercedes, căutat de poliţişti după ce a lovit două maşini şi a fost la un pas să spulbere o mulţime de oameni pe o stradă din Bucureşti, a făcut, miercuri seară, mai multe story-uri pe Instagram în care râde de polițiști și îi ameninţa cu moartea.

Tânărul a reușit să fugă după ce a avariat două autoturisme în încercarea sa de a scăpa de polițiști și jandarmi.

După ce unul dintre participanții la trafic i-a eliberat calea șoferului de Mercedes, acesta a plecat în trombă, trecând la doar câțiva metri de o mulțime aflată pe trecerea de pietoni.

„Ești gabor! Nu te lasă familia mea să dormi, îți bagă 20 de bricege în inimă”

În timp ce polițiștii îl cautau pe șoferul de Mercedes, acesta posta pe instagram mai multe story-uri care râdea de polițiști, iar apoi a făcut o completare referitoare la adresa polițiștilor.

„Băi viaţa mea, sunaţi la 911 că ăştia pe România nu răspund„, a fost unul dintre mesajele transmise de tânărul care era căutat de polițiști.

Tânărul a ținut să le transmită un mesaj de amenințare cu moartea pentru polițiștii care îl căutau: „Să moară familia mea de te lasă verii mei, familia mea dacă te lasă să dormi noaptea liniștit. Dacă nu îți bagă 20 de bricege aici! Hai, vă pup! Stați cuminți acolo la locul vostru!”

Șerban Michelle Antonio este șoferul care i-a sfidat pe polițiști miercuri seara, iar polițiștii arată că tânărul mai are antecendente penale, după ce în anul 2020 a mai fost cercetat pentru consumul de droguri.

Bombardierul s-a ascunse în locuința bunicei

În cele din urmă, spre meizul nopții tânărul a fost reținut de polițiști după ce s-a ascuns în locuința bunicei sale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

O polițistă de la Rutieră înjură ca la ușa cortului. Conducerea...

O polițistă din București s-a filmat cu cameră body cam din dotare în timp ce înjura ca la ușa cortului un șofer tras pe...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...