Boris Johnson, din nou în autoizolare: va conduce guvernul pe Zoom

Premierul Marii Britanii, Boris Johnson, a anunțat duminică că a fost îndemnat de programul de testare și depistare privind coronavirusul al sistemului national de sănătate (NHS) să se autoizoleze pentru două săptămâni, după ce a intrat în contact cu un deputat conservator infectat cu Covid-19. Astăzi, ministrul Sănătății, Matt Hancock a anunțat că se simte bine și va conduce guvernul prin ZOOM.

„Se simte bine, este plin de energie. Nu am nicio îndoială că în această săptămână va conduce lucrurile prin ZOOM „, a spus Hancock pentru Sky News.

De asemenea, oficialul britanic a mai spus că deși sunt înregistrate progrese rapide în privința vaccinului anti-COVID, majoritatea populației din Marea Britanie nu va fi vaccinată până în 2021.

„Chiar dacă (vaccinul) ar veni cât de repede posibil, ne aşteptăm ca marea majoritate a populaţiei să fie vaccinată anul viitor”, spus Hancock, citat de Agerpres.

De asemenea, Hancock a mai spus că guvernul se străduiește să distribuie vaccinul atunci când acesta va devein disponibil, precizând că în întreaga țară, diferitele administraţii speră să convină asupra unui set de reguli pentru ca oamenii să se poată întâlni de Crăciun.

„Lucrăm pentru ca Crăciunul să fie cât mai aproape de unul normal”, a spus ministrul Sănătăţii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...
Austria este una dintre țările care se opune ca România să adere la spațiul Schngen SURSA FOTO: https://www.schengenvisainfo.com/

Ce a cerut Austria ca România să intre în Spațiul Schengen

Refuzul categoric al Austriei de a intra România în Spațiul Schengen ascunde o mulțime de interese economice și financiare uriașe. Potrivit informațiilor noastre provenite din...