Botoşani: Au fost reluate căutările bărbatului de 78 de ani dispărut în pădurea Vorona

Structurile Ministerului Afacerilor Interne au reluat, duminică dimineaţă, activităţile de căutare a bătrânului de 78 de ani despre care se presupune că a dispărut în pădurea Vorona din judeţul Botoşani.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ), Delia Nenişcu, căutările au reînceput duminică dimineaţă, în jurul orei 7,30, după ce pe tot parcursul zilei de sâmbătă au fost făcute scotociri pe o suprafaţă de 500 de hectare de pădure şi 100 de hectare de teren arabil, prin zone cu vegetaţie deasă şi teren abrupt, în condiţii de ploaie continuă.

La căutările de sâmbătă au participat peste 70 de poliţişti, pompieri, jandarmi şi voluntari, care s-au folosit de autovehicule off-road, şenilate, dar şi de drone cu sistem de termoviziune.

Bărbatul de 78 de ani a părăsit în mod voluntar domiciliul, vineri dimineaţă, pentru a se deplasa în pădurea din extravilanul localităţii Vorona, iar până în prezent nu a revenit. El se numeşte Constantin Mariţanu, are înălţimea de aproximativ 1,70 metri, greutatea de 70 de kilograme, ochii căprui şi părul grizonat. La momentul dispariţiei, purta îmbrăcăminte de culoare închisă.

„Cetăţenii care pot oferi informaţii cu privire la această persoană sunt rugaţi să apeleze numărul 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie”, transmite Poliţia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

Scrisoarea amantei lui Ludovic Orban. Iubita lui Orban dă detalii șocante...

Ludovic Orban a avut o amantă mult mai tânără decât el, pe vremea când era premier. Tânăra, Cristina Todoran, supărată, probabil, de faptul că...