Bucureștiul și Cluj-Napoca, în topul orașelor la comenzile online la fast food

Rezultatele a trei platforme online de comandare mâncare (Glovo, Tazz și Cora) arată că pe primele două locuri se plasează București și Cluj Napoca în topul la comenzile online la mâncare, anunță monitorulcj.ro.  

Pe locurile următoare, vin Timișoara și Constanța. Clasamentul este ușor diferit în funcție de aplicație, dar primele patru locuri sunt disputate de cele patru mari orașe.  Important este că din spate vin cu putere și alte orașe ca Brașov, Iași, Constanța, Arad.  

Dar este și un top al preferințelor consumatorilor. Pe primul loc se află produsele fast-food, burgerii pizza, șaorma, cartofii prăjiți.

Reprezentanții aplicațiilor spun că au diversificat oferta ”integrând ingrediente românești în bucătăriile internaționale, ceea ne-a confirmat că există untrend de (re)descoperire a gusturilor locale care prinde din ce în ce mai mult contur, spune reprezentantul tazz.

Pe lângă fast- food în topul comenzilor se mai află băuturile și dulciurile.  

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...

Tânăr de 33 de ani, dispărut subit de patru zile din...

Familia tânărului a apelat la Poliție, dar până acum pe site-ul IGPR numele acestuia nu figurează la persoane dispărute. Cotidianul Puterea a fost contactat astãzi...