Bucureștiul și Cluj-Napoca, în topul orașelor la comenzile online la fast food

Rezultatele a trei platforme online de comandare mâncare (Glovo, Tazz și Cora) arată că pe primele două locuri se plasează București și Cluj Napoca în topul la comenzile online la mâncare, anunță monitorulcj.ro.  

Pe locurile următoare, vin Timișoara și Constanța. Clasamentul este ușor diferit în funcție de aplicație, dar primele patru locuri sunt disputate de cele patru mari orașe.  Important este că din spate vin cu putere și alte orașe ca Brașov, Iași, Constanța, Arad.  

Dar este și un top al preferințelor consumatorilor. Pe primul loc se află produsele fast-food, burgerii pizza, șaorma, cartofii prăjiți.

Reprezentanții aplicațiilor spun că au diversificat oferta ”integrând ingrediente românești în bucătăriile internaționale, ceea ne-a confirmat că există untrend de (re)descoperire a gusturilor locale care prinde din ce în ce mai mult contur, spune reprezentantul tazz.

Pe lângă fast- food în topul comenzilor se mai află băuturile și dulciurile.  

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Hamburger cu carne de plastic la McDonald’s în București EXCLUSIV

Hamburger cu carne de plastic la McDonald’s, da ați citit bine. Ieri am avut parte de cea  mai urâtă experință pe care o puteam...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...