Burse și sprijin profesional pentru minim 1.800 de doctoranzi și cercetători post-doctorat

Peste 1.800 de doctoranzi și cercetători post-doctorat vor putea să beneficieze de burse de studiu de la Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene, care a lansat un apel de finanțare în acest sens. Apelul vizează și consolidarea colaborărilor între universități, institute de cercetare și mediul privat, având la dispoziție o fonduri europene în valoare totală de 21 milioane de euro.

Finanțarea poate fi solicitată de către Universități publice și private care au acreditare, institute/centre de cercetare acreditate, angajatori, asociații profesionale, camere de comerț și industrie, Academia Română.

Un proiect poate avea valoarea de maxim 1,15 milioane euro și trebuie să ofere sprijin pentru minim 80 de doctoranzi și 20 de cercetători post-doctorat. Astfel, în total, prin proiectele care se vor realiza în cadrul acestui apel, vor fi sprijiniți minim 1440 doctoranzi și 360 de cercetători post-doctorat. Aceștia vor putea să își continue proiectele de cercetare și să-și termine studiile. Proiectele vor putea fi depuse în sistemul informatic MySMIS 2014, începând cu data de 9 noiembrie 2021, ora 16.00, până în data de 31 decembrie 2021, ora 16.00.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Ultimele articole