Buzău: Autospecială a Poliției, implicată într-un eveniment rutier pe E85, la ieșirea din Râmnicu Sărat

O autospecială a Poliţiei a fost implicată într-un eveniment rutier petrecut sâmbătă pe E85, la ieşire din Râmnicu Sărat către Focşani, informează Inspectoratul Judeţean de Poliţie (IJP) Buzău.

Potrivit sursei citate, maşina Poliţiei a intrat în coliziune cu un autovehicul condus de un bărbat din Suceava, dar incidentul nu s-a soldat cu victime.

În data de 18 septembrie, ora 10:35, patrula de siguranţă publică din cadrul Poliţiei municipiului Râmnicu Sărat a fost implicată într-un eveniment rutier. În timp ce conducea autospeciala, pe DN2E85, la ieşire din Râmnicu Sărat către Focşani, un bărbat în vârstă de 47 de ani a intrat în coliziune cu o autoutilitară, condusă de un bărbat de 41 de ani din Suceava, ce transporta un autoturism. În urma evenimentului nu au fost persoane rănite” , precizează IJP Buzău.

Cei doi şoferi au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, iar conducătorul autospecialei a fost sancţionat contravenţional conform OUG 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...