Călătorii CFR nu pot cumpăra miercuri bilete online

CFR Călători informează că, în data de 20 septembrie 2023, în intervalul orar 0:00 şi 24:00, călătorii nu vor putea cumpăra bilete online.

Compania precizează, într-un comunicat de presă, că aplicaţia de cumpărare online a biletelor va fi oprită pentru lucrări complexe de mentenanţă.

”Pasagerii care au achiziţionat bilete online pentru efectuarea călătoriei în data de 20.09.2023 vor putea călători prezentând în tren, digital sau fizic, biletul format ‚pdf’ primit prin mail sau descărcat din aplicaţie înainte de ora 0:00 a zilei de 20.09.2023.  De asemenea, călătorii care au cumpărate bilete online şi care doresc modificarea/renunţarea călătoriei o pot face în afara acestui interval de întrerupere”, a transmis, luni, CFR Călători.

Pentru orice problemă legată de acest aspect, călătorii pot scrie la bileteonline@cfrcalatori.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Ce baroni locali PSD ar dispărea după reforma Ciolacu

Reforma propusă de liderul PSD, Marcel Ciolacu, a stârnit discuții aprinse în rândul baronilor locali ai PSD. Vezi lista celor 20 de baroni locali...

Scandal la Brăila: Primăria acuzată de fraudă cu fonduri europene în...

Primăria Brăila se află în centrul unui scandal major după ce a fost acuzată că a folosit Festivalul Peștelui, un eveniment finanțat din fonduri...