Calendarul Pirelli 2023. Fetele sexy din el (VIDEO)

Calendarul Pirelli 2023 reprezintă, de ani buni, un must have. Celebrul calendar al producătorului italian de anvelope reprezintă un motiv de a îmbina artistic o temă anume, cu tot ceea ce înseamnă fashion și erotism. Căci altfel nu ar atrage! Fetele sexy din el sunt mereu în  atenția publicului.

De această dată, Calendarul Pirelli 2023 prezintă de această dată doar modele după un mix de actori, sportivi, activişti și alte celebrităţi. Aceasta după ce în ediţiile precedente au abordat diverse personalități pentru a deveni modele preț de-un…calendar!

Calendarul Pirelli 2023. Fetele sexy din el

Prin urmare, supermodelele revin în prim-plan în calendarul Pirelli 2023, cu nume mari din lumea modei, printre care Bella Hadid, Cara Delevingne și Karlie Kloss. Ele au fost fotografiate  de Emma Summerton pentru noua ediție.

 

Potrivit Reuters, Summerton a fotografiat 14 modele pentru cea de-a 49-a ediţie a calendarului, cunoscut sub numele de „The Cal”, fiecare întruchipând o muză diferită, pentru care cei de la Pirelli au declarat că au o “afinitate strânsă”.

Kloss, care este și programatore IT, o portretizează pe „The Tech Savant”, în timp ce Delevingne, cunoscută și ca actriță, este „The Performer”. Totul cu tentă erotică, acesta fiind, de altfel, farmecul calendarului.

În Calendarul Pirelli 2023 modelul Emily Ratajkowski se dă cultă!

O surpriză reprezintă Emily Ratajkowski, model binecunoscut, care şi-a publicat colecţia de eseuri de debut anul trecut! În calendarul din acest an ea este „The Writer” („Scriitoarea”). Pe de altă parte, modelul şi atleta Lauren Wasser, căreia i-au fost amputate ambele picioare după ce a suferit un sindrom de şoc toxic, este „The Athlete” („Atleta”).

Alte modele fotografiate pentru ediția 2023 sunt Ashley Graham, He Cong, Precious Lee, Lila Moss și Adut Akech.

Pentru Calendar, am vrut să mă întorc la rădăcina etimologică a cuvântului <muză>”, a justificat fotografa. „Muza a reprezentat inițial sursa, nu doar inspiratoare, ci și posesoare de talente în literatură, știință și artă”, a mai declarat Summerton. “Ideea mea a fost să celebrez aceste femei extraordinare și să creez o lume în care să le reprezint”.

CNN

Ce este Calendarul Pirelli: Fashion și erotism

Publicat pentru prima dată în anii 1960, calendarul Pirelli are un tiraj limitat și este, de obicei, dăruit clienților producătorului italian de anvelope.

Pirelli este un calendar erotic italian cunoscut pe plan internațional. Calendarul a apărut pentru prima oară în anul 1964, el face publicitate pentru anvelopele Pirelli.

În calendar au apărut pozele unor fotomodele, realizate de fotografi ca Peter Lindbergh, Bruce Weber sau Herb Ritts. Printre modele care au aprut de-a lungul timpului în acest calendar faimos se numără: Gisele Bündchen, Heidi Klum, Cindy Crawford, Adriana Lima, Alessandra Ambrosio, Kate Moss sau Naomi Campbell. Unele dintre modele ca de exemplu Isabeli Fontana apar în mai multe ediții a calendarului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

O polițistă de la Rutieră înjură ca la ușa cortului. Conducerea...

O polițistă din București s-a filmat cu cameră body cam din dotare în timp ce înjura ca la ușa cortului un șofer tras pe...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...