Călin Popescu Tăriceanu se înscrie în Pro România pentru a intra pe listele pentru Parlament

Preşedintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, se va înscrie în Pro România şi va candida pe listele acestei formaţiuni politice la alegerile parlamentare, informează un comunicat de presă.

Reprezentanţii ALDE amintesc că pe 8 octombrie conducerea partidului a aprobat protocolul de fuziune între ALDE şi Pro România, fuziunea urmând a fi validată pe 8 noiembrie la congres.

„Procedurile pentru organizarea alegerilor parlamentare în data de 6 decembrie prevăd ca termen de depunere a listelor la alegerile parlamentare data de 22 octombrie. Prevederile legale în cazul fuziunii a două partide obligă ALDE şi Pro România să candideze pe o listă comună, iar hotărârea Delegaţiei Permanente a ALDE de a aproba fuziunea cu Pro România implică obligaţia tuturor candidaţilor la alegerile parlamentare să candideze pe lista Pro România. Acest lucru presupune asumarea inclusiv a calităţii de membru de partid PRO România. Această obligaţie revine tuturor membrilor ALDE care urmează să candideze la alegerile parlamentare şi îl vizează inclusiv pe preşedintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu”, precizează comunicatul transmis de ALDE.

Potrivit unor surse, în afară de Tăriceanu, din partea ALDE se vor mai afla pe liste, printre alţii, Varujan Vosganian, Anton Anton, Constantin Avram.

2 COMENTARII

  1. Tariceanu de teama juvatului DNA s ar inscrie chiar si la concursul bucatarilor.Traseismul folosit de Tariceanu este legal?? Tipul acesta de politician-fara personalitate ,fara onoare si demnitate s a cuibarit in Parlament de peste 30 de ani.Totul in viata are un inceput si un sfarsit!!Cariera lui Tariceanu,,plina de oportunism ,ipocrizie ,minciuna si desconsideratie fata de cetateni nu se sfarseste??Cetatenii nu sunt capabili ,apti,documentati pentru a pune stop unui astfel de marlan politic??Il gireaza Ponta cu Pro Romania,Cine se aseamana se aduna!!Trebuie sa ne trezim la realitate ,daca dorim o democratie viabila pentru toti cei care voteaza!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Ultimele articole