Cameleonul Horia Constantinescu: După ce și-a bătut joc de industria HORECA, acum vrea să dea la pace cu… HORECA și cu primarii de pe Litoral

După descinderea de săptămâna trecută a DNA la sediul central al ANPC, lupul feroce din fruntea instituției, Horia Constantinescu, a devenit un biet miel blând care se gudură pe lângă cei care până acum îi sfâșia prin amenzile uriașe date la foc automat.

”Bring, bring, bring! Suntem invitați la parastasul turismului românesc. E de 40 de zile”

Toată vara, președintele Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor (ANPC), Horia Constantinescu, a teleportat pe Litoral o mulțime de inspectori pentru a controla hoteluri, restaurante, baruri, terase și pe cine mai avea el pică, în special cei din industria HORECA. Scandaluri, amenzi, amenințări, aroganțe, vorbe de duh și mult circ mediatic.

”Bring, bring, bring! Suntem invitați la parastasul turismului românesc. E de 40 de zile. Îi face acum. El a decedat, dar în anii de pandemie nu a putut ține funeraliile așa cum trebuie și au așteptat anul acesta ca  să fie siguri că îngropăciunea se face conform datinilor românești”, spunea Horia Constantinescu într-una dintre postările sale pe rețelele de socializare.

Însă, circul acestuia a luat o pauză după închiderea sezonului estival, dar mai ales după ce DNA a scanat biroul mentorului său, directorul ANPC, Paul Anghel, Horia Constantinescu.

Horia Constantinescu, flituit de primarii de pe Litoral

Acum, Horia Constantinescu vrea să pozeze bunul samaritean care moare de grija celor din industria HORECA și, ca atare, a pus la cale, pe 28 octombrie 2022, la Prefectura Constanța, o șușanea denumită pompos proiect ANPC.

”Ultimii ani au arătat că este nevoie de o pregătire mult mai minuțioasă a industriei HoReCa în sezonul estival, din acest motiv, vă invităm la lansarea celui mai nou proiect ”ANPC la munte și la mare”. Proiectul a fost gândit în scopul pregătirii din timp a sezonului estival 2023.

Autoritatea își dorește  să discute despre măsurile ce trebuie luate ca desfășurarea activității economice, în sezonul estival, să fie la un nivel înalt și despre faptul că trebuie să se respecte actele normative în vigoare”, se menționează în invitația lui Horia Constantinescu adresată primarilor de la Constanța, Mangalia, Eforie, Năvodari, Costinești și Limanu.

Dar, potrivit informațiilor noastre, niciunul dintre primarii localităților mai sus menționate nu va participa la șușaneaua lui Constantinescu, dar totuși vor trimite pe câte cineva din eșalonul 4 sau 5 a primăriei respective.

Aroganță ieftină marca Horia Constantinescu

Șeful ANPC a mai menționat în invitație și o aroganță ieftină la adresa operatorilor economici. ”Totodată, trebuie să se mobilizeze operatorii economici pentru a oferi servicii și produse de calitate și, implicit, să redevină atractivi și susceptibili de a suporta concurența”, a subliniat Horia Constantinescu.

Adică, în opinia lui, până acum operatorii economici de pe Litoral nu au oferit servicii de calitate și, ca atare, n-au fost nici atractivi și nici n-au suportat concurența. Dar, el fiind de o viață la Protecția Consumatorilor la Constanța, ce a făcut atâta timp dacă operatorii economici n-au oferit servicii de calitate și cum de a descoperit aceste ”minuni” tocmai acum când tremură de teama DNA?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...

Cine este diva care-l strunește pe Sebastian Burduja la Ministerul Energiei

De când a ajuns ministru al Digitalizării și acum al Energiei, deputatul PNL Sebastian Burduja este nedespărțit, atât în țară, cât și în străinătate,...