Campanie națională de adopție pentru câinii fără stăpân. Florin Cîțu, alături de cățelușa Silvia FOTO

Premierul Florin Cîțu încurajează primarii și consiliile județene să facă front comun într-o campanie națională rapidă de adopție a câinilor fără stăpân, anunță reprezentanții ONG-ului Agent Green.

La Palatul Victoria a fost și Silva, o cățelușă adoptată și sterilizată.

Facebook

De ziua mondială a animalelor, încurajez primarii și președinții consiliilor județene să facă front comun într-o campanie națională în care să punem accent pe soluții pentru câinii fără stăpân.

Ilfov- un exemplu de urmat pentru a rezolva problema perpetuă a cățeilor fară stăpân. Altfel spus, se poate!

Să nu uităm că un cățel ne oferă companie, ne păzește, pot fi folosiți pentru terapie asistată și sunt cei mai buni căutători în misiuni de salvare de vieți omenești sau depistare de mărfuri ilicite.

România civilizată pe care dorim să o clădim își protejează cetățenii și totodată îsi tratează animalele cu empatie și respect”, a scris Florin Cîțu pe pagina sa de Facebook.

Mâine, 4 octombrie, întreaga lume va celebra ziua mondială a animalelor. În pragul acestei zile am discutat cu premierul Florin Cîţu, un mare iubitor de animale, despre cele sălbatice, de fermă și mai ales despre problema nerezolvată a cățeilor fără stăpân din România. Unul dintre aceștia este cățelușa Silva care a fost o prezență inedită la Palatul Victoria. A fost adoptată și sterlizată acum mulți ani”, se arată într-o postare  Agent Green pe Facebook.

Fiecare cățel merită să își găsească o casă. Să fie adoptat și sterilizat, ca Silva. Și de ce nu, să ajungă prieten, terapeut, paznic și cercetaș, ca Silva”, adaugă Agent Green.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Petrecere PORNO de 8 Martie în cel mai luxos club din...

Mai multe doamne și domnișoare din lumea politică și din lumea de business a Bucureștiului au petrecut într-un club luxos alături de un bărbat...

EXCLUSIV. Cutremur în masoneria română: Radu Bălănescu exclus definitiv din Marea...

Scandalurile din ultima perioadă au escaladat atât de mult încât Marea Lojă Națională din România a devenit un circ ambulant unde rolul dresorului este...