Campionatul Naţional de Robotică, în weekend, la Polivalentă: 48 de roboţi în competiţie!

Zeci de echipe de robotică participă, în weekend, la campionatul naţional de profil, cu 48 de roboţi, urmând ca trei echipe câştigătoare să reprezinte România la Campionatul Mondial din Houston, SUA.

Campionatul Naţional de Robotică se află la ediţia a şasea şi face parte din programul FIRST Tech Challenge România, cel mai mare program de robotică din România pentru elevii de liceu, informează un comunicat de presă transmis de organizatori.

Potrivit sursei citate, în competiţie sunt înscrise anul acesta 176 de echipe din toată ţara, dintre care la Bucureşti, la Campionatul Naţional, vin cele mai bune 48 de echipe selectate în urma Competiţiilor Regionale, multe dintre ele fiind apreciate deja la nivel internaţional.

Programul competiţiei presupune o fază de interviuri (parcursă deja de către echipe) şi o fază de jocuri pe teren.

La Campionatul Naţional FIRST Tech Challenge Romania vor putea fi văzute echipe de robotică ce lucrează şi joacă în alianţă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Petrecere PORNO de 8 Martie în cel mai luxos club din...

Mai multe doamne și domnișoare din lumea politică și din lumea de business a Bucureștiului au petrecut într-un club luxos alături de un bărbat...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...