Alegeri prezidențiale SUA: Când îl va felicita Vladimir Putin pe Joe Biden

Președintele Rusiei, Vladimir Putin, nu îl va felicita pe președintele ales al SUA, Joe Biden, până când nu se finalizează numărarea voturilor, anunță Kremlinul.

Chiar dacă Donald Trump a anunțat pe Twitter că va începe procesul de tranziție, Putin nu vrea să îl felicite pe Joe Biden până când numărarea voturilor ajunge la final.

Întrebat dacă postarea lui Donald Trump nu este un motiv bun pentru ca Putin să îl felicite pe Biden, purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmtri Peskov, a răspuns că „nu este suficient”.

„Știți că numărarea voturilor din unele state continuă, iar fără acestea rezultatele alegerilor nu pot fi anunțate oficial”, a spus Peskov, citat de Tass, conform Digi24.

Peskov a mai spus că „nimic nu s-a schimbat” de la declarația sa de acum două săptămâni, că Putin nu îl va felicita pe Biden până când nu vor fi soluționate contestațiile în instanță.

Purtătorul de cuvânt președintelui rus a subliniat că felicitările Moscovei vor urma numai după încheierea tuturor procedurilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...

Viață de nabab. 9.200 de euro, remunerația lunară a sindicalistului Anton...

Unul dintre cei mai vocali lideri de sindicat din învățământ, Anton Hadăr, abonat la emisiunile TV unde își dă cu părerea despre totul și...