Unde se depun cererile pentru acordarea ajutorului pentru încălzirea locuinței la Sectorul patru

Primăria Sectorului 4, prin Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Sector 4, a început înregistrarea cererilor pentru distribuirea de material lemnos pentru încălzirea locuințelor, în sezonul rece 2022-2023.  
Astfel, cei cu venituri reduse trebuie să completeze o cerere și să o depună online, prin intermediul serviciilor poștale, curierat sau direct la registratura DGASPC Sector 4, din Bulevardul Metalurgiei, nr 12-18, etaj 1, Sector 4. (Mall Grand Arena)

De acest ajutor beneficiază persoanele/familiile cu venituri mici, care nu pot susține financiar cheltuielile legate de achiziționarea combustibililor solizi necesari încălzirii locuinței în perioada sezonului rece. Mulaterial lemnos provine exclusiv din defrișări și toaletări efectuate conform avizelor emise de Primăria Municipiului București.

Primăria sectorului patru mai menționează că până pe data de 19 octombrie  se pot depune cererile pentru acordarea ajutorului de încălzire, conform prevederilor Legii nr. 226/2021, Legea consumatorului vulnerabil. Acestea se pot transmite/depune prin aplicația GHIȘEUL ONLINE, prin intermediul serviciilor poștale/curierat sau la registratura DGASPC Sector 4.

Informațiile referitoare la condițiile de acordare a acestor tipuri de ajutoare pentru încălzire precum și la modalitatea de depunere/transmitere a cererilor, pot fi accesate la următorul link: https://dgaspc4.ro/ sau la numărul de telefon: 0372.900.789.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole