Când se va încheia războiul Rusia-Ucraina?

Războiul Rusiei cu Ucraina se va încheia atunci când NATO va înceta să folosească teritoriul ucrainean pentru a ameninţa Moscova, a declarat un înalt oficial al ministerului rus de externe, Alexei Polishchuk, agenţiei de presă Tass.

„Operaţiunea militară specială se va încheia la îndeplinirea sarcinilor sale. Printre acestea se numără protecţia populaţiei paşnice din Donbass, demilitarizarea şi denazificarea Ucrainei, precum şi eliminarea ameninţărilor la adresa Rusiei venite de pe teritoriul ucrainean din cauza capturării acesteia de către ţările NATO”, a spus Polischuk, adăugând că operaţiunea militară ”merge conform planificării” şi că „toate obiectivele sale vor fi atinse”.

2 COMENTARII

  1. Comandanții ruși lasă soldații fără mâncare, le fură proviziile: apel interceptat https://www.ibtimes.com/russian-commanders-leave-soldiers-without-food-steal-their-provisions-intercepted-3479566 Moralul trupelor ruse ar putea scădea pe măsură ce comandanții fură provizii de la soldați, lăsându-i fără mâncare sau apă în timpul războiului.

    Într-un apel telefonic interceptat lansat de Serviciul de Securitate al Ucrainei, un soldat rus a fost înregistrat plângându-se fratelui său că au rămas trei zile în pădure fără mâncare sau apă, după ce comandanții lor le-au furat proviziile.

    „Am stat acolo fără nimic (cu care să ne apărăm) timp de trei zile. Șefii noștri de armată au adunat toate proviziile care ne-au fost trimise, mâncare, țigări și așa mai departe, apoi ne-au lăsat și ne-au fu****t. off! Nici nu știm unde sunt”, a spus soldatul. „Nu ne-au lăsat nicio opțiune sau rută de scăpare, nu au adus provizii, nu ne-au îndrumat.”

  2. Cine va plăti pentru a reconstrui Ucraina? Economiștii au un plan ca Rusia să plătească ceea ce ar putea fi o bancnotă de 1 trilion de dolari https://fortune.com/2022/04/21/ukraine-reconstruction-cost-rebuild-economists-plan-russia-foot-trillion-bill/ „În ceața războiului, este greu să avem estimări precise”, a spus Gorodnichenko la întâlnire. „Dar vorbim despre sute și sute de miliarde de euro.” Prin comparație, SUA au cheltuit aproximativ 12,5 miliarde de dolari (aproximativ 450 de miliarde de dolari în dolari actuali) pentru Planul Marshall în anii 1940, pentru a ajuta la reconstrucția Europei după cel de-al Doilea Război Mondial – care a durat șase ani. Între 500 de miliarde de euro și 1 trilion de euro (aproximativ 545 de miliarde de dolari și 1,08 trilioane de dolari) de capital a fost distrus, după doar opt săptămâni de luptă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...