Când se va retrage Neymar din fotbal și la ce echipă vrea să joace la final de carieră

Neymar Santos Sr, tatăl celebrului fotbalist Neymar, a dezvăluit, în documentarul despre viața fiului său, când se va retrage acesta din fotbal.

Netflix a creat serialului documentar „Neymar, haosul perfect”, în care apare și Neymar Santos Senior, tatăl celebrului fotbalist brazilian, Neymar. În cadrul serialului, tatăl lui Neymar a dezvăluit că fiul său intenționează să se retragă din fotbal peste șapte sau opt ani. Asta înseamnă că Neymar Jr, născut în 1997, va avea 36 sau 37 de ani când va ieși din sportul care l-a consacrat la nivel mondial.

Neymar vrea să-și încheie cariera la Flamengo

Tot tatăl lui Neymar Jr. a dezvăluit, în urmă cu câțiva ani, că fiul său își dorește să evolueze în Europa, dar la finalul carierei să se întoarcă în Brazilia și să evolueze la echipa de fotbal Flamengo.

”Cred că tatăl lui Neymar are gusturi bune. Să-și încheie cariera la Flamengo ar fi cel mai bun lucru pentru fiului său. Cred că astăzi ar fi imposibil dar în viitor, cine știe” a spus Eduardo Bandeira de Mello, fostul președinte al clubului brazilian. Înainte de a ajunge în Europa, Neymar Jr. a jucat pentru Santos, în Brazilia.

Cine este Neymar Jr.

Neymar da Silva Santos Júnior, cunoscut sub numele de Neymar sau Neymar Jr., este un fotbalist brazilian, care joacă pe post de extremă la PSG în Ligue 1. Pe plan internațional, are prezențe la națională pentru Brazilia U17, Brazilia U-20, Brazilia U23 și Brazilia. Înainte de PSG, brazilianul a evoluat la FC Barcelona. S-a născut pe 5 februarie 1992, la Sao Paulo, în Brazilia. Are un copil de zece ani, pe nume Davi Lucca da Silva Santos.

Ronaldo vrea să joace fotbal până la 42 de ani

Portughezul Cristiano Ronaldo, în vârstă de 36 de ani, legitimat la Manchester United, a declarat pentru ESPN Brazilia că şi-ar dori să joace până la 42 de ani.

Întrebat dacă vede o limită în ceea ce priveşte longevitatea sa în fotbal, Ronaldo a răspuns: “Mă simt fericit să fiu un jucător care a arătat că ongevitatea este crucială pentru mine pentru a juca în continuare la nivel înalt, având prestaţii bune. Genetic, simt că aş avea 30 de ani. Am foarte mare grijă de corpul meu şi de mintea mea. Am învăţat recent că după 33 de ani corpul poate face faţă provocărilor dacă ai nevoie, însă adevărata luptă este psihică.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Petrecere PORNO de 8 Martie în cel mai luxos club din...

Mai multe doamne și domnișoare din lumea politică și din lumea de business a Bucureștiului au petrecut într-un club luxos alături de un bărbat...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...