Candidat PSD bătut cu biciul de fratele primarului PNL

Publicat: 18 apr. 2024, 07:31, de Mariana Olteanu, în ACTUALITATE , ? cititori
Candidat PSD bătut cu biciul de fratele primarului PNL

În Sibiu, candidații se bat la propriu pentru fotoliul de primar. Este și cazul fratelui unui primar PNL care a decis să își elimine contracandidatul social-democrat ca în Evul Mediu. Astfel, contracandidatul PSD cât şi cameramanul care îl ajuta pe acesta în campanie au fost agresați. Cazul a ajuns și în atenția poliției.

Totul a început în momentul în care candidatul PSD la primăria Brădeni se pregătea sa filmeze un clip electoral. Enervat de situaţie, fratele primarului în funcție și-a făcut dreptate cu biciul. Ținta i-a fost atât contracandidatul PSD cât şi cameramanul care îl ajuta pe acesta în campanie.

La câteva minute după izbucnirea scandalului și-a făcut apariția și primarul din localitatea Bădeni. La rândul său, acesta a continuat cu amenințările la adresa candidatului PSD care s-a pus calea lui spre un nou mandat. Informația a fost confirmată și de bărbatul agresat. Mai mult, contracandidatul susține că nu este pentru prima oară când cei doi au un conflict. De-a lungul timpului, au mai existat mici conflicte între ei.

„Ieri, în timp ce îmi filmam video de lansare, cu un coleg de la Sibiu, la poartă la mine a venit familia primarului, adică primarul Liviu Modoi, împreună cu fratele lui și cu doi consăteni. Ne-au chemat la poartă și din ce a început tot scandalul.

Au început să mă lovească pe mine și pe colegul meu cu biciul, să ne adreseze injurii, amenințări cu moartea și insistau să treacă peste polițiști, să ne bată. Nu-mi este frică de ei, nu-mi este frică de ceea ce fac, sunt dispuși să merg până unde e nevoie, îmi doresc mult să scăpăm noi, ca și comună, eu – ca și familie, de astfel de oameni.

Nu este prima dată. De doi ani încoace, să zic așa, sunt amenințat continuu de el, pe unde mă întâlnește îmi adresează injurii, amenințări cu moartea, cum că o să fiu lovit, cum că o să văd ce o să pățesc, cum o să rămân în scaun cu rotile. Are sprijin politic”, a declarat victima la România TV.

Întreg momentul a fost surprins. În GALERIA FOTO puteţi urmări imagini cu scandalul dintre candidaţii PNL şi PSD la Primăria Brădeni din Sibiu. În urma acestui incident, victima a decis să depună plângere împotriva lui Liviu Modoi.

Mai mult, la momentul producerii incidentului, în imediată apropiere se aflau doi polițiști, care nu au făcut nimic altceva decât să încerce să calmeze agresorii. Oamenii legii nu au încercat  să le pună cătușele sau să îi imobilizeze, ceea ce pare ciudat având în vedere gravitatea faptelor. Cazul a ajuns și în atenția polițiștilor care fac cercetări.

„Am depus plângere pe numele lui Liviu Modoi, care mi-a spus atunci că, dacă vreau să am liniște, să plec din țară sau să nu mai candidez la Primărie! Mi-a mai zis că, dacă o să mai continui acțiunile și actele de caritate pentru oamenii din comună, o să fiu bătut în curând, o să fiu schilodit și lăsat în scaun cu rotile pe viață”, a declarat victima potrivit tribuna.ro.