Maneliștii promovează campania de vaccinare!

Cântăreții de manele ar putea ajuta campania de vaccinare. Manelistul Tzancă Uraganu a anunțat că va lansa o melodie pentru a ajuta la creșterea ratei de vaccinare, după o provocare a lui Lucian Mîndruță.

Cred că ar putea să aibă un impact asupra procesului de vaccinare. Orice lucru care contribuie la accelerarea campaniei de vaccinare este mai mult decât interesant, util. Așa cum spuneam, este o chestiune pe care numai împreună putem s-o depășim. Astfel de evenimente, de acțiuni din domeniul cultural mai larg sunt binevenite și să știți că au și fost câteva acțiuni, nu foarte ample, dar au fost diverse clipuri, montaje care au avut un impact”, a spus secretarul de stat, vineri seară, la Digi24.

Până la urmă este un subiect de pop culture. Și vaccinarea este un subiect care a fost interpretat și adus în toate conversațiile. Cred că, pe lângă avantajele vaccinării, care sunt elemente tehnice și raționale, este esențială și percepția noastră, care este compusă din astfel de elemente și cred că ar fi o acțiune care ar avea un impact pozitiv asupra campaniei de vaccinare. Orice fel de astfel de demers este binevenit, cât mai mulți!”, a completat Andrei Baciu.

1 COMENTARIU

  1. Loredana ne bagă pe gât muzica prefrată de majoritatea covârșitoare a infractorilor, mârlanilor, indivizilor antisociali ! Această ”albeață” de cârrrtec îi va încuraja și mai mult pe uciurii să ne trântească în față, prin spațiul public : ”uie românilor !”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...