Cântărețul Dinu Iancu Sălăjanu vrea încă un mandat la șefia CJ Sălaj

Publicat: 19 apr. 2024, 22:12, de Alexandru Bogdan Grigoriev, în ALEGERI , ? cititori
Cântărețul Dinu Iancu Sălăjanu vrea încă un mandat la șefia CJ Sălaj
Dinu Iancu Sălăjanu, candidat PNL la CJ Sălaj

Filiala judeţeană Sălaj a PNL şi-a lansat, vineri, la Sala Sporturilor din Zalău, candidaţii la alegerile locale. La eveniment au participat preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, secretarul general, Lucian Bode și europarlamentarul Daniel Buda.

Filiala PNL din Sălaj și-a prezentat, vineri seara, candidații în alegerile locale din județ. Preşedintele Consiliului Judeţean Sălaj, Dinu Iancu-Sălăjanu, cunoscut și ca renumit interpret de muzică populară, candidează pentru un nou mandat.

La primăria Zalău, candidatul PNL este Claudiu Bârsan. „Am primit onoarea de purta, dacă nu cea mai importantă bătălie din această competiţie, cu siguranţă cea mai grea bătălie, aceea de câştigare a primăriei municipiului Zalău. Dar am primit această onoare cu convingerea că, în calitate de primar, pot să ofer o viziune nouă pentru dezvoltarea municipiului Zalău. O viziune care să ducă municipiul Zalău acolo unde îi este locul şi acolo unde sunt toate administraţiile. Este nevoie să imprimăm municipiului nostru o dezvoltare accelerată, integrată, o dezvoltare durabilă, este nevoie să aducem inovaţie şi eficienţă, cu fiecare aspect al administraţiei publice locale, este nevoie să ne aducem copiii acasă, în acest mediu pe care îl numim acasă şi unde calitatea vieţii şi bunăstarea trebuie să îi aştepte pe toţi copiii noştri plecaţi să studieze sau să muncească în alte părţi”, a creionat, acesta, principalele obiective ale programului său.

În ceea ce-l privește, Dinu Iancu-Sălăjanu, candidatul la președinția Consiliului Județean, a arătat: „Noi suntem cei care putem să construim acele cărări drepte în care să nu se împiedice cei care vor veni după noi. Putem să facem mult mai multe dacă vom fi uniţi şi dacă vom crede în forţele noastre. Puteam să realizăm mai multe. În 2020 am câştigat funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean şi am câştigat cele mai multe primării din judeţul Sălaj. Astăzi avem primari în funcţie, în număr de 28. Sunt convins că vom avea peste 30 de primari în judeţul Sălaj, după 9 iunie. Le mulţumesc din suflet tuturor celor care sunt aici, pentru toată încrederea şi susţinerea pe care mi-au acordat-o în cei trei şi jumătate ani de mandat. Vă asigur, dragi colegi, că întotdeauna Consiliul Judeţean, prin Dinu Iancu-Sălăjanu, va fi aproape de demersurile dumneavoastră în ceea ce înseamnă dezvoltarea comunităţilor pe care le conduceţi. Să ne ajute Dumnezeu să mergem pe drumul cel bun, să avem încredere în forţele noastre şi să construim Sălajul aşa cum ni-l dorim noi şi toţi cetăţenii judeţului Sălaj!”.

Președintele PNL, Nicolae Ciucă, prezent la eveniment, a ținut să sublinieze însemnătatea femeilor în viața politică: „Nu cert pe nimeni, că nu trebuie să certăm pe nimeni! Dar vreau foarte mult să se înţeleagă faptul că în Partidul Naţional Liberal nu sunt doar bărbaţi, nu există doar organizaţie de seniori, nu există doar organizaţie de tineri. Mai este încă o organizaţie: organizaţia de femei. Doamnelor, vă rog să luptaţi, să fiţi pe scenă. Aţi zis că Partidul Naţional Liberal, la Sălaj are 50% din numărul de primării cu primari liberali. Veţi face 80% când veţi avea 30% femei în rândul membrilor!”.