Captură de droguri într-o localitate din Giurgiu. Un tânăr bănuit de trafic internațional a fost arestat

Publicat: 23 iul. 2022, 17:01, de Corina Matei, în ACTUALITATE , ? cititori
Captură de droguri într-o localitate din Giurgiu. Un tânăr bănuit de trafic internațional a fost arestat

O percheziție la domiciliul unui tânăr din orașul Mihăilești a avut ca rezultat confiscarea unor cantități importante de droguri de risc și mare risc, precum și arestarea preventivă a tânărului, bănuit de trafic internațional de droguri.

n cadrul unei acțiuni comune a polițiștilor Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate București – Serviciul de Combatere a Criminalității Organizate Giurgiu și procurorilor D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Giurgiu, vineri a fost pus în aplicare un mandat de percheziție domiciliară, în orașul Mihăilești, județul Giurgiu, la locuința unui bărbat, de 29 de ani, din aceeași localitate, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de trafic internațional de droguri de risc și mare risc și trafic de droguri de risc și mare risc.

În urma percheziției, au fost descoperite 584 de comprimate de ecstasy, aproximativ 800 de grame de amfetamină, aproximativ 100 de grame cannabis, 2 cântare electronice de precizie, dar și alte instrumente folosite pentru consumul drogurilor.

În urma probatoriului administrat, bărbatul în cauză a fost reținut, pentru 24 de ore, pentru trafic de droguri de risc și mare risc, din cercetări reieșind faptul că acesta deținea la domiciliu cantitatea de droguri descoperită, în scopul comercializării.

Astăzi, 23 iulie a.c., bărbatul în cauză urmează a fi prezentat instanței de judecată, cu propunere de arestare preventivă.

Actiunea a beneficiat de suportul Direcției Operațiuni Speciale și de sprijinul jandarmilor din cadrul I.J.J. Giurgiu – anunță, sâmbătă, polițiștii giurgiuveni.