Captură a poliției înainte de Revelion. Sute de kilograme de articole pirotehnice confiscate

Poliția a făcut o captură impresionantă de articole pirotehnice chiar înainte de Anul Nou. În urma unor verificări din Piaţa Zahana din Slatina au fost confiscate sute de kilograme de astfel de materiale.

Conform IPJ Olt verificările au avut loc în Piaţa Zahana din Slatina și la mai multe locuințe din oraşul Drăgăneşti-Olt.

În total au fost ridicate 270 de kilograme de articole pirotehnice.

În Drăgăneşti-Olt au fost făcute şapte percheziţii domiciliare. Persoanele vizate de verificări au vârste cuprinse între 34 şi 69 de ani. Asupra acestora exista suspiciunea că ar efectua fără drept operaţiuni cu articole pirotehnice.

În urma perchezițiilor au fost găsite peste 4.000 de articole cu conţinut pirotehnic, cântărind în total aproximativ 40 de kilograme.

În urma controalelor din Slatina a fost ridicată o cantitate totală de aproximativ 230 de kilograme de articole pirotehnice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Ovidiu Zară

China sau America? Mizez pe China!

Ascensiunea economicã din ultimii 100 de ani a Chinei se numără cu siguranță printre cele mai importante evoluții mondiale. Cu America încă prinsă de ani...
Sursa foto: Facebook Manuela Hărăbor

Cum a descoperit Manuela Hărăbor că are un copil cu autism

Frumoasa actriță Manuela Hărăbor are un băiat de 32 de ani, cu autism. Artista povestește cum a descoperit că Andrei, fiul ei, are autism...