Carantină în alte trei localități din județul Constanța

Din cauza situației îngrijorătoare de la nivelul județului Constanța, Comitetului Județean pentru Situații de Urgență a luat decizia ca alte trei localități să intre în carantină.

S-a luat decizia carantinării localităților Cernavodă, Cumpăna, Târgușor din Județul Constanța. Noile restricții intră în vigoare începând de sâmbătă, ora 20.00.

De asemenea, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, Raed Arafat, a emis un ordin de carantinare și pentru localitatea Vințu de Jos din Județul Alba. Carantina intră în vigoare începând de duminică, ora 6.00.

Localitățile enumerate vor fi plasate în carantină pentru două săptămâni.

„În urma analizei de risc, în baza Hotărârii Comitetului Județean pentru Situații de Urgență emisă la propunerea Direcției de Sănătate Publică a județului Constanța, respectiv Alba, ținând cont de evaluarea epidemiologică avizată de către Institutul Național de Sănătate Publică, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență a emis în data de 27.11.2020, ordinul de carantinare zonală, timp de 14 zile, pentru Cernavodă, Cumpăna, Târgușor din Județul Constanța și localitatea Vințu de Jos din Județul Alba”, se arată într-un comunicat de presă.

Incidența cazurilor de îmbolnăviri cu noul coronavirus a ajuns în județul Constanța la 7,54 la mie, conform ultimei informări a Grupului de Comunicare Strategică. Și municipiul Constanța a fost plasat în carantină. Alte localități din județ care au fost carantinate sunt Agigea, Costineşti, Lumina, Mihail Kogălniceanu, Medgidia, Techirghiol, Valu lui Traian.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...