Caraş-Severin: Patru localităţi au rămas fără energie electrică din cauza ploilor

Localităţile Jupa, Satbătrân, Mehadia şi Bolvaşniţa au rămas fără energie electrică din cauza ploilor însemnate cantitativ care au căzut, în cursul nopţii de marţi spre miercuri, în judeţul Caraş-Severin, problema fiind rezolvată ulterior pentru primele trei dintre acestea, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU).

În aceste condiţii, miercuri dimineaţa, mai rămăsese fără curent electric localitatea Bolvaşniţa, a precizat sursa citată.

Din cauza precipitaţiilor abundente, în cursul nopţii au fost înregistrate situaţii în care sistemele de canalizare nu au reuşit să preia toată cantitatea de apă, pompierii militari şi voluntari fiind solicitaţi să intervină pentru evacuarea acesteia din patru curţi în municipiul Caransebeş şi din trei beciuri din Bocşa, Băile Herculane şi Caransebeş.

Mai multe localităţi din judeţul Caraş-Severin s-au aflat, în cursul nopţii, sub cod roşu de fenomene meteo periculoase, fiind prognozate averse torenţiale cu cantităţi de apă de 40-50 litri pe metrul pătrat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Scrisoarea amantei lui Ludovic Orban. Iubita lui Orban dă detalii șocante...

Ludovic Orban a avut o amantă mult mai tânără decât el, pe vremea când era premier. Tânăra, Cristina Todoran, supărată, probabil, de faptul că...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...