Caraş-Severin: Silviu Hurduzeu ales preşedinte al organizaţiei judeţene PSD

Deputatul Silviu Hurduzeu a fost ales vineri în funcţia de preşedinte al organizaţiei judeţene PSD Caraş-Severin, secondat în funcţia de prim-vicepreşedinte de către senatorul Ion Mocioalcă, principalul obiectiv al noii conduceri fiind câştigarea alegerilor locale şi parlamentare în judeţ.

Prezent la conferinţa judeţeană de alegeri a PSD Caraş-Severin, preşedintele partidului, Marcel Ciolacu, şi-a arătat convingerea că organizaţia judeţeană îşi va îndeplini obiectivele propuse.

„Sunt ferm convins că organizaţia este pe drumul corect. Silviu (Hurduzeu, n.red.) a reuşit, într-o perioadă scurtă, să coaguleze pe toată lumea şi în acest moment toţi trag în aceeaşi direcţie. Cred că aceasta este cheia succesului”, a spus, într-o conferinţă de presă, Marcel Ciolacu.

Noua conducere a PSD Caraş-Severin îşi propune câştigarea alegerilor la Consiliul Judeţean şi a peste 50 de primării din judeţ, inclusiv cele în care are deja primari.

Preşedintele organizaţiei PSD Caraş-Severin va fi şi candidatul partidului la preşedinţia Consiliului Judeţean, Silviu Hurduzeu menţionând că are experienţa necesară acestei funcţii.

„Ne propunem ca la toate aceste alegeri să câştigăm. Nu este deloc imposibil”, a subliniat noul lider al PSD Caraş-Severin.

La conferinţa judeţeană a PSD Caraş-Severin au participat preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, prim-vicepreşedintele Sorin Grindeanu, preşedintele PSD Timiş, Alfred Simonis, preşedintele PSD Hunedoara, Laurenţiu Nistor şi secretarul general al PSD, Paul Stănescu, alături de peste 1.000 de delegaţi ai organizaţiilor din judeţ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...
Austria este una dintre țările care se opune ca România să adere la spațiul Schngen SURSA FOTO: https://www.schengenvisainfo.com/

Ce a cerut Austria ca România să intre în Spațiul Schengen

Refuzul categoric al Austriei de a intra România în Spațiul Schengen ascunde o mulțime de interese economice și financiare uriașe. Potrivit informațiilor noastre provenite din...