Care este legătura dintre ministrul Transporturilor și directorul SRI

Între ministrul Transporturilor, Infrastructurii și Comunicațiilor, Lucian Bode și directorul Serviciului Român de Informații (SRI), Eduard Raul Hellving, este o legătură mai puțin cunoscută.

Lucian Bode și Eduard Hellving sunt născuți în aceeași zi și în același an, adică pe 27 octombrie 1974. Mai mult, ambii sunt născuți în județul Sălaj, Hellving la Zalău iar Bode în comuna Valcău de Jos.

Lucian Nicolae Bode este un politician român, membru al Partidul Național Liberal. Lucian Bode conduce Ministerul Transporturilor, Infrastructurii și Comunicațiilor în cadrul Guvernului Ludovic Orban. El a mai condus Ministerul Economiei în cadrul Guvernului Mihai Răzvan Ungureanu.

Eduard Raul Hellvig îndeplinește din martie 2015 funcția de director al Serviciului Român de Informații. Anterior a fost membru PNL și a fost, printre altele, europarlamentar, ministrul Dezvoltării Regionale și vicepreședinte al Camerei Deputaților.

Așadar azi, liberalii au de sărbătorit doi membri (sau foști membri) importanți ai partidului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine a participat la petrecerea clanului Bădălău de Paște

Petrecere pe lux și opulență la salonul de fițe Monato din Bolintin Vale. Chiar dacă unora le bate pușcăria la ușă, membrii clanului Bădălău...

Avem tricolorul pe etichetă, ce mai contează ce înghițim? Dublul standard,...

Ultima găselniță a politicienilor de la PSD este să-i oblige pe comercianții care vând produse provenite din materii prime românești să se asigure că...