Care este originea șoferului, care a provocat incidentul de la Berlin

Un mort și 30 de răniți, dintre care unii sunt în stare foarte gravă, acesta este bilanțul incidentului de la Berlin, unde o mașină a intrat, miercuri, în mulțime într-o piață din cartierul Charlotenburg din Capitala Germaniei.

Șoferul mașinii este un german-armean de 29 de ani care locuiește la Berlin, a anunțat poliția pe Twitter. Purtătorului de cuvânt al poliției, Thilo Cablitz, a declarat că armeanul a fost mai întâi reținut de trecători și apoi predat poliției. Șoferul a fost arestat și apoi interogat. Nu se știe încă dacă incidentul a fost premeditat sau nu.

După câte se pare, șoferul a intrat mai întâi într-un grup de oameni și apoi a revenit pe stradă, după care mașina cu număr de Berlin s-a oprit la aproximativ 200 de metri, într-o vitrină, fără să rănească pe cineva. Un purtător de cuvânt al lanțului de parfumerie Douglas a confirmat accidentul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

O polițistă de la Rutieră înjură ca la ușa cortului. Conducerea...

O polițistă din București s-a filmat cu cameră body cam din dotare în timp ce înjura ca la ușa cortului un șofer tras pe...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...