Carmen Moraru, pupila Elenei Udrea, s-a jucat pe telefon cât timp au vorbit Ciucă și Ciolacu în Parlament

Secretarul de stat din Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene, Carmen Moraru, a avut o altă preocupare ieri în timpul ședinței solemne a Parlamentului dedicată Zilei Naționale de 1 Decembrie spre uimirea unor miniștri care erau prezenți la acest eveniment.

Sictirul pupilei Elenei Udrea de Ziua Națională

Ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene, Marcel Boloș, n-a participat ieri la ședinţa solemnă comună a Camerei Deputaţilor şi Senatului consacrată sărbătoririi Zilei de 1 Decembrie, Ziua Naţională a României și în locul său a fost secretarul de stat Carmen Moraru.

Numai că aceasta era foarte sictirită de faptul că participă la această ședință solemnă, fapt pentru care pe aproape toată durata evenimentului a avut o altă preocupare. Cât timp a vorbit premierul Nicolae Ciucă și liderului PSD Marcel Ciolacu, Carmen Moraru s-a uitat ori s-a jucat pe telefonul mobil (vezi FOTO).

Practic, tot timpul a stat numai cu ochii în telefonul mobil, demonstrând că nu dă doi bani pe ședința solemnă dedicată Zilei Naționale a României. Trebuie precizat că secretarul de stat Carmen Moraru este fosta apropiată a Elenei Udrea, promovată de Ludovic Orban la Ministerul Fondurilor Europene ca urmare a unei relații speciale cu fostul lider PNL.

Reevaluată și promovată de PSD și PNL după ce a fost în vizorul OLAF

Carmen Moraru este un personaj extrem de controversat care timp de vreo 15 ani și-a bătut joc de promovarea turismului românesc. Dar, după o escală mai scurtă de refacere după atâta efort în turism, pe la Ministerul de Externe, a ajuns mare directoare în Ministerul Transporturilor și mare specialistă în infrastructura mare.

Însă, Carmen Moraru, a fost director în Ministerul  Dezvoltării și Turismului în mandatul Elenei Udrea, fiind omul de încredere al acesteia în organizarea Galei Bute. Un raport OLAF citat de Gazeta Sporturilor în 2013 arăta că Moraru a participat la încercarea nereușită de a deconta ilegal 1,5 milioane euro din bani europeni pentru Gala Bute.

Între timp, Udrea a ajuns la Penitenciarul Târgșor pentru Gala Bute, dar Carmen Moraru a fost reevaluată de PSD și de PNL și impusă în conducerea Ministerului Investițiilor și Fondurilor Europene și al Energiei.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Hamburger cu carne de plastic la McDonald’s în București EXCLUSIV

Hamburger cu carne de plastic la McDonald’s, da ați citit bine. Ieri am avut parte de cea  mai urâtă experință pe care o puteam...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...