Carmen Negoiță, primele declarații despre despărțire

Deși părea că totul este lapte și miere și că să-ți trăiești viața alături de un politician puternic este una de basm, Carmen Negoiță vine să confirme contrariul. Nu tot ceea ce se vede la suprafață este de vis. 

Carmen Negoiță era aproape să facă pentru a doua oară pasul cel mare și să își unească destinele de Cătălin Boboc, însă relația lor s-a încheiat brusc. Deși o ceruse în căsătorie, cei doi au decis să o ia pe drumuri separate după o vacanță care a avut loc în vară, pe Coasta de Azur. Acum, fosta soție a lui Ionuț Negoiță este din nou singură și a vorbit pentru sursa citatată mai sus despre despărțirea recentă.

„Viața e frumoasă oricum, evenimentele vin și pleacă, anumite lucruri nu sunt permanente. Lucrurile se întâmplă în viața noastră ca să ne dăm seama de anumite situații, să ne modelăm.

A fost o propunere (n.r. să se mărite), a fost o discuție, dar nu am pus-o la planificare, la next level. Momentan, nu mă grăbesc”, a declarat Carmen Negoiță.

„Așa ar trebui! (n.r. cu trecerea timpului o femeie devine mai selectivă cu bărbații) Pe măsură ce știi ce vrei, ești sigură pe tine, nu mai accepți multe lucruri. Îți dorești pe cineva care să te ridice, să te ajute, să fie partener egal cu tine, dacă găsești pe cineva care te seacă de energie, atunci e cam complicat. Eu ca femeie sunt extrem de tolerantă, dar am și eu mici pitici pe care nu-i tolerez! Când mi se pune pata neagră, s-a terminat!

După toate aceste experiențe, am încercat să fac o introspecție cu mine, să mă analizez, unde sunt atât de intolerantă, atât de drastică. Mi se pare că de multe ori dăm vina pe cei din jur, dar trebuie să ne mai uităm și la noi.

E ideea aia de a reuși să comunici unul cu celălălt într-o manieră în care să stabilești niște limite, priorități, să descoperi ce-și dorește unul de la celălalt, nu să descoperi pe parcurs și să te lovești, să te ciocnești.

Am un lucru pe care nu-l suport, minciuna! Mă enervează cel mai tare! Doi la mână e furia! Eu sunt o persoană impulsivă și am nevoie de un bărbat care să mă calmeze, nu să-mi ridice mingea la fileu să încep să bat! Și asta cu minciuna e de mult!”, a adăugat aceasta.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole