Carne tocată cu plastic la Iași. Femeia a sesizat după ce a pus carnea în tigaie!

O ieșeancă a rămas șocată atunci când a vrut să gătească pentru copiii săi carne tocată cumpărată dintr-un supermarket cunoscut. Femeia risca să le dea copiilor plastic în loc de carne.

Roxana Mihalache, o tânără mamă a doi copii din Iași a fost surprinsă când a pus carnea în tigaie și s-a trezit cu bucăți de plastic în loc de carne.

Totuși, femeia nu este singura persoană care a găsit plastic în carnea achiziționată de la supermarket.

”Atenție la produsul carne tocată de porc 1 kg din acest magazin. Noi nu cumpărăm, de obicei, carne tocată, deoarece preferăm să o pregătim acasă.

A fost o excepție, dar am avut o surpriză neplăcută. Am găsit bucăți subțiri și vizibile de plastic.

Este periculos să ajungă la un copil, pentru că poate face, în cazurile cele mai bune, indigestie. Noi avem două fetițe, de cinci și de nouă ani. Scopul meu a fost să atenționez mămicile care cumpără și gătesc.

Erau bucăți de plastic, subțiri, ca și cum ar fi fost rupte dintr-o pungă. Am sesizat acest lucru abia când amestecam în tigaia care era pe foc. Dacă nu eram atentă, sigur s-ar fi topit. Riscam să le dau copiilor mei plastic la cină”, declară Roxana Mihalache.

Citeste si Hamburger cu carne de plastic la McDonald’s în București EXCLUSIV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Stop joc. PSD și PNL au decis: Braț la braț, la...

Jocurile politice între PSD și PNL privind cele patru rânduri de alegeri de anul viitor au intrat în linie dreaptă și deja cele două...

Directorul Florin Nicolae, pas cu pas, mușamalizează aranjamentul mafiot regizat de...

Directorul general al Agenției Domeniilor Statului (ADS), Florin Nicolae, face eforturi disperate să mușamalizeze aranjamentul mafiot „țesut” de fostul director George Sava, prin care...