Carnea de vită imprimată 3D ajunge în restaurante din 2022. Ce conține

Carnea de vită imprimată 3D va ajunge în mii de restaurante din Europa până la sfârșitul anului 2022. Cel puțin acesta este scopul start-up-ului israelian Redefine Meat, care vrea să devină cea mai mare companie de carne vegană din lume.

Potrivit Retail Detail compania israeliană Redefine Meat și-a început expansiunea în Europa și susține că a găsit o alternativă care are aceeași textură și gust precum carnea de vită. Fripturile pe bază de plante sunt produse cu ajutorul unei imprimante 3D, unde țesutul muscular, țesutul adipos și sângele sunt imitate cât mai atent posibil folosind ingrediente alternative ca soia, mazăre, sfeclă roșie și grăsime de nucă de cocos.

În acest moment, carnea de vită 3D este disponibilă în doar câteva restaurante exclusiviste, dar până la sfârșitul anului viitor ar trebui să ajungă în mii de locații. Compania israeliană are deja în portofoliu produse alternative la carnea tocată, kebab, cârnați și friptură de miel. Potrivit fondatorilor start-up-ului, carnea vegană are un impact cu 95% mai mic asupra mediului față de cea tradițională.

Mai multe articole...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole