Cartea președintelui Iohannis a ajuns un chilipir!

Cartea președintelui Klaus Iohannis „Pas cu pas” – blockbuster editorial vândut inițial în tiraje impresionante, a ajuns să coste 80 de bani! Aceasta era oferta finală făcută de o platformă de vânzări de carte online, cu ocazia Black Friday, în octombrie anul trecut.

Cartea, intitulată „Pas cu Pas”, este în fapt un volum autobiografic, apărut la editura „Curtea Veche”. Klaus Iohannis își lansa volumul pe 18 noiembrie 2014, la standul Curtea Veche Publishing din cadrul Târgului Internațional „Gaudeamus – Carte de învățătură”. În cartea sa de 200 de pagini, Iohannis descrie atât întâmplări din culise, cât și momente mai puțin cunoscute din viața sa publică. Pentru prima dată, noul președinte al României vorbește deschis, într-o carte autobiografică, despre copilărie, perioada adolescenței, sora sa, soția sa, viața de student la Cluj și cariera de profesor, potrivit playtech.ro.

Cartea s-a vândut imediat, devenind un adevărat bestseller, fiind urmată de un al doilea volum, intitulat „Primul Pas”. Volumul avea să fie lansat un an mai târziu, la aceeași editură, în cadrul Salonului Internațional „Bookfest” din 20-24 mai 2015.

Pas cu pas, pe drumul cel bun

Volumul „Pas cu pas”, lansat în 2014, a fost un succes comercial remarcabil. Potrivit datelor din 2019, tirajele cumulate depășiseră 130.000 de exemplare. Între timp prețul cărții nu mai e cel inițial. Astăzi, potrivit playtech.ro, aflăm că prețul cărții a scăzut, deși la momentul lansării, prețul era unul relativ ieftin, și anume 15 lei, conform site-ului Curtea Veche (unde astăzi joi prețul era de de 13 lei). Pe site-ul eMag, cartea e cu 3 lei mai ieftină, decât prețul oferit de editură, aici cartea fiind vândută cu 11 lei. 

Este timpul ca valorile de performanță să fie puse în acțiune tocmai pentru ca aspirațiile de atâta vreme să se transforme, în sfârșit, în realități palpabile: stabilitate economică, prosperitate și certitudinea că am pășit, pas cu pas, pe drumul cel bun”, spunea președintele Iohannis într-un comunicat despre carte, la momentul lansării.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Scrisoarea amantei lui Ludovic Orban. Iubita lui Orban dă detalii șocante...

Ludovic Orban a avut o amantă mult mai tânără decât el, pe vremea când era premier. Tânăra, Cristina Todoran, supărată, probabil, de faptul că...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...