Casa de avocatură Dentons l-a adus pe Cristian Popescu, ca partener în departamentul de fuziuni și achiziții

Firma de avocatură Dentons l-a recrutat pe Cristian Popescu ca partener în departamentul de fuziuni și achiziții și și-a consolidat astfel filiala din București. Popescu este specializat într-o gamă variată de domenii legale și cu o bogată experiență profesională, el va suplimenta competențele filialei locale în domenii ca proprietate intelectuală, imobiliare și restructurări.

”Dezvoltarea continuă a departamentului de fuziuni și achiziții este una dintre principale priorități ale ”Dentons Romania 2.0”, strategia noastră de a fi o firmă de top în România și de a atrage oameni talentați, capabili să satisfacă cererea crescândă a clienților. Sosirea lui Cristian marchează un moment important în această strategie”, a spus Perry Zizzi, Managing Partner Dentons România și coordonator al departamentului de fuziuni și achiziții din București. ”Anul trecut ne-am extins departamentul de drept financiar-bancar cu o echipă experimentată în credite imobiliare, finanțarea achizițiilor, finanțarea proiectelor și finanțarea tranzacțiilor, condusă de doi parteneri calificați în legislația britanică. Ne dorim ca în 2021 să atragem și alți oameni valoroși pentru a ne extinde în continuare în domeniile cheie, cum ar fi fuziuni și achiziții, impozite, soluționarea litigiilor și altele.”

Cristian Popescu are o experiență juridică de peste 15 ani în proiecte corporative, comerciale sau agricole și în mod particular, în achiziții, dezvoltare și finanțări funciare. Are o vastă experiență în domeniul proprietății intelectuale și al drepturilor de autor, asistând numeroși clienții în probleme legate de drepturile de autor ale software-ului, protecția și utilizarea mărcilor înregistrate, brevete și domenii internet.

Din portofoliul său mai fac parte atestatul OSIM de consilier în proprietate intelectuală și calitatea de membru al grupurilor de lucru pentru agricultură ale Camerei de Comerț Române din Olanda (NRCC) și Coaliției pentru Dezvoltarea României.

Pe lângă noul partener, doar în ultimele trei luni echipa Dentons București a crescut cu opt ​​noi avocați, angajați la nivel de asociat sau counsel. Noii veniți au consolidat departamentele de drept financiar-bancar, piețe de capital, corporativ, fuziuni și achiziții, drept imobiliar și al concurenței. Biroul Dentons din București numără acum peste 30 de avocați, dintre care 10 sunt parteneri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...