Cascada Bigăr, renumită la nivel mondial, s-a prăbușit (video)

Cascada Bigăr din Valea Minișului (Caraș-Severin), inclusă în mai multe topuri ale celor mai spectaculoase cascade din lume, s-a prăbușit parțial.

Conform reprezentanților Romsilva, cauzele au fost naturale.

Avem, din păcate, și o veste neplăcută. Cascada Bigăr, una dintre cele mai frumoase obiective turistice din Parcul Național Cheile Nerei – Beușnița, s-a prăbușit astăzi din cauze naturale. Travertinul și mușchii care s-au acumulat în timp, au crescut în dimensiuni și greutate, iar astăzi a cedat sub propria greutate. Colegii noștri sunt la fața locului, iar zilele următoare vom reveni cu mai multe amănunte și imagini”, transmite Romsilva, conform publicației locale tion.ro.

În urmă cu trei ani, conform unui top realizat de publicația online The World Geography, cascada Bigăr ocupa primul loc în categoria „8 cascade unice in lume”, detașându-se de celelalte prin specificul său: „unică prin felul în care apa cade pe mușchi și se împarte în fâșii”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...

Viață de nabab. 9.200 de euro, remunerația lunară a sindicalistului Anton...

Unul dintre cei mai vocali lideri de sindicat din învățământ, Anton Hadăr, abonat la emisiunile TV unde își dă cu părerea despre totul și...