Școala online: producătorii și comercianții de laptopuri și tablete sunt câștigătorii pandemiei

Retailerii care comercializează tablete și laptouri estimează că vânzările au crescut cu 30% înainte de începerea școlii, comparativ cu anul trecut.

Se întâmplă pentru că părinții se pregătesc pentru învățământul online. Sunt estimări bazate pe comenzile plasate deja pentru aceste două device-uri, observându-se o creștere a cererii pe aceste produse, atât în magazinele fizice cât mai ales în cele online.

Dintre cele două instrumente absolut necesare, în noul context al pandemiei, școala online,tabletele sunt cele mai cerute, fiind, practic, noile caiete de şcoală. Odată cu apariția telefoanelor inteligente, vânzarea tabletelor a început să intre pe o pantă descendentă. Pandemia a readus în atenția părinților tableta, aceasta devenind aproape obligatorie.

„Pentru anul școlar am făcut cumpărături de aproximativ 200 de lei. Ne-am limitat la produsele de bază, am luat caiete, creioane, stilouri și atât”, a spus Loredana. Pe de altă parte, comerțul cu rechizite stagnează până când copiii vor primi instrucțiuni privind necesarul acestui an școlar.

Mai multe articole...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole