Cât costă treningul lui Gigi Becali cu cruce roșie și ce înseamnă mesajul „IC XC NI KA”

Gigi Becali a renunțat, de câteva luni, la costumele super elegante pentru care îl lăuda și Dana Budeanu și poartă un trening negru, brodat cu cruci roșii și mesajul „IC XC NI KA”. Iată cât costă treningul creat de Alexandru Ciucu și ce înseamnă acel mesaj!

Treningul pentru care Gigi Becali a făcut o reală pasiune este brodat cu două cruci, ambele de culoare roșie, și înscrisul în limba greacă „IC XC NI KA”, care înseamnă „Iisus Hristos biruiește”.

Alexandru Ciucu, care este designer și pentru Casa Regală, a dezvăluit că pentru personalizarea unui singur trening, latifundiarul din Pipera plătește aproximativ 1.000 de euro.

De asemenea, Ciucu a mai spus că toate ideile aparțin lui Gigi Becali. „Da, a fost ideea lui. Știe toată lumea că este un om religios, cu frică de Dumnezeu. Estimativ, cam în jur de 1.000 de euro este treningul”, a spus Alexandru Ciucu, potrivit cancan.ro.

Alexandru Ciucu a mai spus că este ușor să lucrezi cu Gigi Becali, asta dacă ești profesionist, și că acesta un simț al culorilor și al desenelor.

„Este un om cu care se lucrează foarte ușor, dacă ești un bun profesionist. Dacă știi meseria, el știe ce să ceară. În domeniul hainelor, dânsul este foarte atent la detalii, știe foarte bine ce vrea, atât ca măsuri, cât și ca detalii de design. Țesăturile pentru costumele pe care le alege domnul Becali sunt în asentimentul meu. Dânsul are acest simț al culorilor, al desenelor și, în principal, al măsurii pe care o poartă”, a povestit Alexandru Ciucu.

Gigi Becali a impresionat cu costumele de zeci de mii de euro, fiind considerat unul dintre cei mai bine îmbrăcați bărbați din România. Acesta își achiziționa piesele vestimentare de la Londra și făcea cumpărături de 30.000, 40.000 sau 100.000 de euro la o vizită.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Stop joc. PSD și PNL au decis: Braț la braț, la...

Jocurile politice între PSD și PNL privind cele patru rânduri de alegeri de anul viitor au intrat în linie dreaptă și deja cele două...

Directorul Florin Nicolae, pas cu pas, mușamalizează aranjamentul mafiot regizat de...

Directorul general al Agenției Domeniilor Statului (ADS), Florin Nicolae, face eforturi disperate să mușamalizeze aranjamentul mafiot „țesut” de fostul director George Sava, prin care...