Cât de des se spală lenjeria de pat. Mulți oameni fac această greșeală

Publicat: 13 nov. 2022, 14:00, de Mădălina Sfrijan, în LIFESTYLE , ? cititori
Cât de des se spală lenjeria de pat. Mulți oameni fac această greșeală
Sursa foto: Pixabay.com

Cu toții ne dorim un somn odihnitor, într-un cadru ambiental perfect. Și unde poate fi locul ideal pentru a ne simți în largul nostru decât acasă, în propriul pat. Deși tindem să nu ținem cont de acest aspect și lenjeria are un rol important în odihna noastră. Vezi cât de des se spală lenjeria de pat. Numeroase persoane neglijează total acest detaliu.

Cât de des se spală lenjeria de pat

Dacă vrei ca tu și întreaga ta familie să aveți parte de un cadru ideal de odihnă, trebuie să acorzi o atenție deosebită acestor detalii. De cele mai multe ori, multe persoane aleg să schimbe lenjeria de pat la o săptămână sau chiar două de folosire. Ei bine, acest lucru nu ar fi deloc igienic și cu atât mai puțin benefic stării tale emoționale.

Fără să ne dăm seama, energia noastră este lăsată ca o amprentă pe lucrurile care ne înconjoară. Astfel, putem perpetua stările anxioase, de suferință dacă refolosim aceleași obiecte fără a le „purifica”.

Tipuri de trening dama pentru 2022

Pentru a sta departe de aceste aspecte negative trebuie să schimbi lenjeria de pat la fiecare 4 zile. Urmând acest proces cu regularitate, vei observa în timp schimbările. Un somn mai odihnitor, o minte mai limpede înainte de culcare.

Lenjeria de pat trebuie aleasă în funcție de anotimp

Chiar dacă nu ai o gamă variată de lenjerii de pat, încearcă să le organizezi pentru a le folosi în funcție de anotimp. Cei care studiază teoriile Feng Shui sunt se părere că ne asociem energia cu vremea de multe ori. Optează pentru lenjeriile în culori vibrante primăvara și vara. Pe cele neutre le poți folosi toamna și iarna.

Sfaturi utile pentru alegerea articolelor potrivite pentru bebelușul tău

Dacă preferi doar albul în ceea ce privește lenjeria de pat, ar trebui să te reorientezi în acest sens. Chiar dacă poate exprimă luxul suprem, albul tinde să îți obosească vederea.

Curăță frecvent salteaua și pernele

Nu doar lenjeria trebuie reîmprospătată des ci și întregul spațiu în care dormi. Astfel, pernele și salteaua trebuie des curățate. În acest sens poți apela la o spălătorie profesională măcar odată pe sezon. De altfel, bicarbonatul de sodiu presărat peste lenjerii și ulterior aspirat, are această capacitate de a le igieniza. De altfel și mirosurile vor fi neutralizate.