Cătălin Drulă solicită scuze de la ministrul transporturilor pentru întârzierea proiectului autostrăzii Ploiești-Brașov

Președintele USR, Cătălin Drulă, a declarat că, după un an şi jumătate de mandat al ministrului transporturilor, Sorin Grindeanu, proiectarea autostrăzii Ploiești-Brașov este blocată, iar realizarea studiului de fezabilitate este la un nivel de 5%.

Liderul USR a scris pe o rețea de socializare că nici măcar traseul final al acesteia nu este ales. Cătălin Drulă i-a transmis ministrului că ar fi decent să își ceară scuze pentru că în mandatul lui a stat blocat cel puțin doi ani un proiect esențial pentru România, conform stiripesruse.ro.

Invitat la un post privat de televiziune, Sorin Grindeanu a anunțat că va scoate la licitație, până la sfârșitul anului, tronsonul dintre Cristian și Ghimbav, parte a viitoarei autostrăzi Ploiești-Brașov.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Stop joc. PSD și PNL au decis: Braț la braț, la...

Jocurile politice între PSD și PNL privind cele patru rânduri de alegeri de anul viitor au intrat în linie dreaptă și deja cele două...

Directorul Florin Nicolae, pas cu pas, mușamalizează aranjamentul mafiot regizat de...

Directorul general al Agenției Domeniilor Statului (ADS), Florin Nicolae, face eforturi disperate să mușamalizeze aranjamentul mafiot „țesut” de fostul director George Sava, prin care...