Cătălin Rădulescu: personal, n-o primesc pe Dăncilă în Partidul Ecologist

Viorica Dăncilă nu este agreată de fostul ei coleg, Cătălin Rădulescu, pentru a face parte din Partidul Ecologist Român și a candida la alegerile parlamentare. Dăncilă, Ciolacu și alți lideri PSD sunt acuzați că ar fi colaborat la sabotarea grupării social – democrate.

Întrebat dacă fostul premier va face parte din noul proiect PER, ce grupează mai mulți social – democrați nemulțumiți că nu au mai fost validați de conducerea PSD la alegerile parlamentare, Cătălin Rădulescu, unul din noii membri marcanți PER, a spus că nu s-a purtat o asemenea discuție.  

„Doamna Dăncilă nu ne-a abordat ca să discute cu noi subiectul. Dacă m-ar fi contactat, eu personal aș fi refuzat-o din motivele mele persoanale, care sunt pur și simplu faptul că a cedat prea ușor partidul acestor indivizi (actuala conducere PSD, n.r.), știindu-i cine sunt”, a spus Rădulescu.

Într-un discurs marcat de incoerență și dezacorduri gramaticale, el i-a acuzat pe Marcel Ciolacu și alți câțiva apropiați că au avut un plan, de a distruge PSD.   

„După plecarea președintelui Dragnea (la pușcărie, n.r.), cei care au impus-o pe Viorica Dăncilă ca și președinta partidului Social Democrat a fost Marcel Ciolacu împreună cu Paul Stănescu. Ulterior acești oameni, pentru că aveau în cap, aveau un parcurs cum să distrugă Partidul Social Democrat și cum să elimine tot ce era naționalist și patriot ca oameni în partidul Social Democrat, au gândit cum să facă ca singuri să dea jos Guvernul PSD”, a spus Rădulescu.

El susține că a fost de față când s-a luat decizia va social-democrații să-și dea jos propriul Guvern.

„Când s-a întâmplat acest lucru, eu eram chestorul Parlamentului, făceam parte din Biroul Permanent și vreau să spun românilor că, în acea zi, Marcel Ciolacu, Victor Ponta, Paul Stănescu, Manda și cu Benea , președinții de la Dolj și Bacău, au venit toți în birou președintelui Camerei Deputaților și au adus câte un deputat sau câte un senator care urma ca în acea zi să părăsească Partidul Social Democrat și să intre în Camera Deputaților să voteze împotriva Guvernului PSD. Acești trădători ai pesedeului care astăzi conduc Partidul Social Democrat și vin în fața românilor să ceară voturi în continuare sunt cei care au dat jos propriul Guvern”, a mai spus Rădulescu.

O altă acuzație adusă este că toți cei care conduc Partidul Social Democrat au făcut cursuri la SRI.

Cătălin Rădulescu a fost exclus din PSD la începutul lunii septembrie, după ce a absentat de la votarea moțiunii de cenzură introdusă atunci împotriva Guvernului Orban. Fostul social-democrat s-a înscris în PER și candidează pentru un loc de deputat, în județul Argeș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...