Câți bani are Adrian Minune. Ce avere a strâns cântărețul de manele

Publicat: 16 iun. 2021, 16:03, de Eva Mihai, în LIFESTYLE , ? cititori
Câți bani are Adrian Minune. Ce avere a strâns cântărețul de manele

Adrian Minune, cântărețul de manele în vârstă de 46 de ani, este unul dintre cei mai apreciați artiști din România.

Cântărețul Adrian Minune a petrecut mai bine de 30 de ani în fața publicului. În toată această perioadă, artistul a strâns o avere colosală, estimată în presă la 100 de milioane de euro.

Adrian Minune era cotat în 2019 ca fiind unul dintre cei mai bogați cântăreți de manele din țară. Zvonurile sunt că artistul deține 15 vile, 13 mașini și multe terenuri în apropierea Capitalei.

Într-o vreme onorariul său începea de la minim 6.000 de euro. Într-o singură seară, Adrian Minune reușea să strângă o mini avere doar din dedicații.

Prezent la emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, artistul a fost întrebat de moderatoare care este cea mai mare sumă strânsă la un singur eveniment. De asemenea, Adrian Minune a fost întrebat și ce avere deține și dacă suma de 100 de milioane de euro care se vehiculează în presă este adevărată. Cântărețul a fost însă reținut în răspunsuri.

„La o sumă inestimabilă, pentru că averea mea sunt cei trei copii (…) Referitor la evaluarea în presă, e o minciună. Cea mai mare sumă pe care am câștigat-o a fost de la un teren, unde am fost trei asociați, ne-am luat împreună 1,5 milioane de euro, adică 500.000 fiecare. Am terenuri, da!”, a mai spus Adrian Minune în emisiunea menționată mai sus.

Adrian Minune deține mai multe proprietăți în comuna Ștefănești de Jos, de unde provine. De asemenea, acesta mai deține un cartier de vile, un complex cu saloane de evenimente și un restaurant.

Autor