Câți senatori și deputați trimite judeţul lui Dragnea în Parlament

Județul Teleorman va trimite în Parlamentul României doi senatori și cinci deputați.

Profesor de Sport, „produs al PSD”, acum deputat în Parlament

Unul din cei care a câștigat un loc de deputat în Parlament este Florin Piper-Savu, fost vicepreşedinte al Consiliului Judeţean. Este profesor de educaţie fizică şi sport în Roşirii de Vede și este membru PSD de mai bine de 20 de ani. Florin Piper-Savu se consideră „un produs al PSD”.

„Mă pot considera un produs, dacă vreţi, al PSD. Sunt în acest partid, dincolo de doctrină, pentru oamenii care au compus şi au condus acest partid de-a lungul timpului, dar şi în prezent. (…) De-a lungul timpului n-am avut un scop în sine şi nu mi-am condiţionat prezenţa la PSD în a obţine vreo sinecură sau în a obţine vreo funcţie publică. Lucrurile au venit pas cu pas(…)Mă urmăreşte gândul să nu dezamăgesc, mă urmăreşte gândul să fiu de folos judeţului Teleorman şi cetăţenilor care m-au trimis în Parlamentul României”, a declarat Piper într-un interviu acordat în campania electorală pentru alegerile parlamentare, conform news.ro.

Om de afaceri în domeniul construcțiilor

A doua persoană care a câștigat un loc de deputat PSD în Parlament este Paul Stancu, om de afaceri cu numeroase contracte cu autorităţile publice.

Din anul 1993, Paul Stancu lucrează în privat în domeniul construcţiilor. Acesta este administrator și are și calitatea de asociat în mai multe societăţi comerciale.

Paul Stancu  a încheiat de-a lungul anilor numeroase contracte cu autorităţile publice.

Acesta se laudă cu faptul că firma pe care o conduce a avut lucrări în toate localităţile din judeţul Teleorman şi multe contracte pe fonduri europene.

În judeţul Teleorman nu există, nu există localitate în care să nu fi făcut un obiectiv. Şi am văzut cu ce se confruntă autorităţile locale, adică gen primarii, da… am văzut câte nedreptăţi se pot face din punct de vedere că foarte multe localităţi sunt vitregite, adică nu există ca o localitate să o dezvolţi să aibă absolut tot ce trebuie şi avem la momentul ăsta localităţi, nu au apă nu au canal, nu mai vorbesc de asfaltarea uliţelor comunale” declara Stancu într-un interviu în campania premergătoare scrutinului din 6 decembrie.

Deputat PNL de Teleorman, , secretar general adjunct în Guvernul Orban

Costel Barbu, secretar general adjunct în Guvernul PNL și un apropiat al fostului premier Orban, va fia cum deputat din partea PNL Teleorman.

Barbu a fost membru PDL. Acesta a fost primar în comuna Suhaia, însă a fost declarat incompatibil motiv pentru care și-a pierdut funcția. Acesta a continuat să lucreze în primărie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Dănuț Păle ține CV-ul la secret. A dezvoltat o afacere de...

Afacerile de tip cartel au devenit o normalitate în România. În timp ce directorii sau șefii din instituții semnează pentru contracte din bani publici...

Stop joc. PSD și PNL au decis: Braț la braț, la...

Jocurile politice între PSD și PNL privind cele patru rânduri de alegeri de anul viitor au intrat în linie dreaptă și deja cele două...