Cautimasina.ro, platforma interactivă care te ajută gratis să îți găsești autoturismul perfect

Știm cu toții că decizia de a alege mașina potrivită, fie că vorbim de una nouă sau una second hand, nu este un proces tocmai simplu, mai ales dacă trebuie să ne încadrăm într-un buget sau trebuie să bifăm mai multe criterii.
Indiferent de tipul de autoturism dorit, avem nevoie de timp și răbdare pentru a cerceta cât mai bine ofertele din piață și pentru a le putea selecta pe cele potrivite nevoilor noastre.

Din fericire, pe Internet găsim astăzi la o singură căutare mii de anunțuri cu vânzări auto noi și second hand și printre ele, cu siguranță se află și ceea ce ne dorim.

Partea mai puțin bună este aceea că la câte anunțuri de vânzare sunt pe zeci și sute de site-uri, postate de persoane fizice sau dealeri auto, ar trebui să alocăm un timp destul de mare pentru a selecta, compara și mai apoi a contacta ceea ce ne-a atras atenția sau ceea ce considerăm că ni se potrivește.

Cautimasina.ro te ajută gratis să-ți găsești mașina potrivită

Din fericire, viitorii proprietari și șoferi au la dispoziție cu titlu 100% gratuit o platformă interactivă și extrem de ușor de utilizat, cautimasina.ro, prin care pot să găsească în cel mai scurt timp mașina visurilor lor.

Obiectivul principal al platformei cautimasina.ro a fost încă de la lansare acela de a face posibilă întâlnirea cererii și ofertei de vânzări de autoturisme în cel mai eficient și ușor mod posibil.

Doar cu o simplă accesare a site-ului dedicat, cautimasina.ro, vei găsi toate anunțurile cu vânzări de mașini noi și second hand postate în peste 160 de site-uri  de profil. Cautimasina.ro funcționează ca un agregator ce înglobează și updatează în timp real toate anunțurile cu vânzări de mașini din țara noastră. Practic ai în același loc toată oferta disponibilă la momentul accesării tale. Chiar în momentul în care este scris acest text, pe cautimasina.ro există peste 161.000 de anunțuri cu modele de autoturisme noi și rulate disponibile spre vânzare.

Cu ce este diferită platforma cautimasina.ro față de alte site-uri similare?

Cu o simplă accesare 100% gratis a platformei, fără să îți faci cont sau urmezi pași dificili, poți căuta mărcile sau modelele preferate într-un mod extrem de intuitiv, ușor și eficient.

Poți completa criterii ca brand, model, an minim și maxim de fabricație, preț minim și maxim, numărul de kilometri, capacitatea cilindrică, puterea motorului, tipul caroseriei, al combustibilului sau al caroseriei și cautimasina.ro îți va returna instant toate anunțurile cu autoturismele care se încadrează în căutarea ta.

Dacă vrei să te lași inspirat și nu cauți neapărat ceva anume, poți vedea toată oferta de mașini disponibile spre vânzare, accesând cele 3 secțiuni  existente pe site: Mașini Noi, Mașini Second Hand și Mașini Verificate.

Ce este cel mai interesant însă este faptul că nu numai că poți utiliza platforma 100% gratuit pentru a vedea toate anunțurile cu vânzări auto din țara noastră, dar specialiștii de la cautimasina.ro s-au gândit să rezolve încă de la momentul căutării o problemă esențială pentru cei care vor să își achiziționeze un autoturism: cum afli cât mai multe detalii despre modelul dorit.

Folosind niște algoritmi inteligenți, spre deosebire de alte platforme sau site-uri concurente, cautimasina.ro arată o descriere completă a mașinii, dincolo de prezentare clasică cu care suntem obișnuiți.

Pentru fiecare anunț în parte vei găsi analize detaliate care te vor ajuta să faci alegerea potrivită:

  • analiză preț: vezi prețul cerut de vânzător și prețul mediu pentru mașini și modele cu aceleași caracteristici
  • analiză depreciere: afli cât s-a depreciat în anii următori lansării modelul dorit de tine
  • analiză kilometraj: vezi cam care este numărul mediu de kilometri pe care ar trebui să îi aibă un autorism fabricat în anul pe care îl cauți tu
  • istoric RAR și posibilitatea de a comanda un raport VIN
  • analiză de consum: afli consumul urban, extra urban și mixt
  • rating Euro Ncap: vezi ce note a obținut mașina la testele de siguranță
  • statisitici despre modelul și anunț: vechime anunț, detalii despre vânzător, în cât timp se vinde un model similar cu cel căutat de tine
  • nota generală a mașinii: nota oferită de cautimasina.ro ia în considerare prețul, kilometrajul, dacă seria mașini (VIN) este prezentă în anunţ, dacă mașina apare că a fost implicată într-un accident, dacă vânzătorul oferă garanție, profilul vânzătorului și dacă anumite informații importante sunt oferite de vânzător (tipul de combustibil, tipul de transmisie etc)
  • oferte similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Austria este una dintre țările care se opune ca România să adere la spațiul Schngen SURSA FOTO: https://www.schengenvisainfo.com/

Ce a cerut Austria ca România să intre în Spațiul Schengen

Refuzul categoric al Austriei de a intra România în Spațiul Schengen ascunde o mulțime de interese economice și financiare uriașe. Potrivit informațiilor noastre provenite din...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...