Caz inedit: Cui a lăsat averea o fostă Miss Turcia

Averea unei fost Miss Turcia a ajuns să fie distribuită pompierilor din cartierul turc Fatih, după un proces care a durat 18 ani. Verdictul aparține unui tribunal din Istanbul.

Este vorba despre un caz vechi de 18 ani privind moștenirea lui Birsen Sakaoğlu, câștigătoarea titlului de Miss Turcia în 1936. Averea de aproape trei milioane de dolari a revenit Departamentului de Pompieri din cartierul Fatih, de care o legau amintiri pe Birsen Sakaoğlu.

După câștigarea titlului, aceasta s-a mutat în Statele Unite, împreună cu soțul său, însă a revenit la Istanbul și s-a stabilit în cartierul Fatih. Retrăind în 1999 o traumă din copilărie, când a fost prinsă într-o clădire în flăcări, Birsen Sakaoğlu a fost salvată a doua oară de pompierii din Fatih, cărora a decis să le lase o moștenire consistentă, potrivit hurriyet com.tr.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Petrecere PORNO de 8 Martie în cel mai luxos club din...

Mai multe doamne și domnișoare din lumea politică și din lumea de business a Bucureștiului au petrecut într-un club luxos alături de un bărbat...

EXCLUSIV. Cutremur în masoneria română: Radu Bălănescu exclus definitiv din Marea...

Scandalurile din ultima perioadă au escaladat atât de mult încât Marea Lojă Națională din România a devenit un circ ambulant unde rolul dresorului este...