Ce a avut Chris Rock de câștigat după palma primită de la Will Smith?

Palma pe care Chris Rock a primit-o de la Will Smith în timpul galei Oscar a stârnit extrem de multe reacții controversate. Chris Rock a avut însă de câștigat după acest incident.

Vânzările de bilete pentru spectacolele de stand-up ale lui Chris Rock au explodat după palma dată de Will Smith la gala Oscar.

Biletele pentru spectacolele din cadrul „Ego Death World Tour” se vând acum mai bine ca oricând. Potrivit site-ului de bilete TickPick, locurile pentru datele de spectacol din cadrul „Ego Death World Tour” au crescut după secvenţa în care Will Smith îl loveşte peste faţă pe umorist pe scena celei de-a 94-a ceremonii a premiilor Oscar.

„Am vândut peste noapte mai multe bilete pentru a-l vedea pe Chris Rock decât în ultima lună la un loc”, au scris reprezentanţii site-ului pe Twitter.

Potrivit publicaţiei americane Newsweek, preţurile biletelor pentru o masă la viitorul spectacol al lui Chris Rock, vineri, la Wilbur Theater din Boston, s-au vândut de la 338 dolari (308 de euro) luni dimineaţă la 450 de dolari (410 euro) într-o oră. De atunci, este sold-out.

Chris Rock şi-a anunţat turneul pe Instagram la 23 februarie, cu promisiunea „unui material nou” şi a unui program „introspectiv” care va fi „foarte personal şi foarte comic”.

Chris Rock şi Will Smith întreţin o ceartă de mai mulţi ani. Chris Rock a râs deja de Jada Pinkett Smith în 2016 pentru că nu a fost invitată la gala Oscar din acel an.

Will Smith – recompensat cu statueta Oscar pentru cel mai bun actor pentru interpretarea din „King Richard”, a cerut scuze Academiei Americane de Film pentru altercaţie. Într-un mesaj publicat pe Instagram, actorul a recunoscut că a „depăşit limita” şi că este „jenat” de acţiunile lui după ce l-a lovit pe Chris Rock.

Academia Americană de Film a anunţat luni, într-un comunicat, că nu este de acord cu violenţa în nicio formă şi a lansat o anchetă.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Petrecere PORNO de 8 Martie în cel mai luxos club din...

Mai multe doamne și domnișoare din lumea politică și din lumea de business a Bucureștiului au petrecut într-un club luxos alături de un bărbat...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...